Πανελλήνιες 2020: Οι απαντήσεις σε Φυσική και Λατινικά

Για τα γενικά λ'ύκεια

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Πανελλήνιες 2020: Οι απαντήσεις σε Φυσική και Λατινικά

Σε Φυσική και Λατινικά εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων στις Πανελλήνιες 2020. Σύμφωνα με το πρόγραμμα μετά την εξέταση τους, ακολουθεί στις 24/06 (την Τετάρτη δηλαδή) η εξέταση στην Ιστορία και την Πληροφορική.

Λίγο μετά τις 10:00 το υπουργείο Παιδείας ανήρτησε στην ιστοσελίδα του τα θέματα τα οποία «έπεσαν» στους φετινούς υποψηφίους (δείτε τα θέματα σε Φυσική και Λατινικά εδώ). Σημειώνεται ότι όσοι ανήκουν στην Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας εξετάστηκαν στη Φυσική (νέο και παλαιό σύστημα), ενώ οι υποψήφιοι της Ομάδας Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάστηκαν, με το παλαιό σύστημα, στο μάθημα των Λατινικών.

Πανελλήνιες 2020: Οι απαντήσεις στα θέματα της Φυσικής

Τα φροντιστήρια Πουκαμισάς, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με ταχύτητα απάντούν στα θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2020. Ακολουθούν οι απαντήσεις στο μάθημα της Φυσικής εδώ.

Πανελλήνιες 2020: Οι απαντήσεις στα Λατινικά

Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα των Λατινικών στα οποία εξετάστηκε η Ομάδα Ανθρωπιστικών Σπουδών με το παλαιό σύστημα εδώ.

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, όταν έγινε «πρεμιέρα» στις Πανελλήνιες 2020 οι μαθητές εξετάστηκαν σε Νεοελληνική Γλώσσα και Εκθεση, σε Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά και την περασμένη Παρασκευή σε Κοινωνιολογία και Βιολογία.

Πανελλήνιες 2020: Τα επόμενα μαθήματα για τα ΓΕΛ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα για τις Πανελλήνιες 2020, μετά την εξέταση της Φυσικής και των Λατινικών για τους υποψήφιους των ΓΕΛ ακολουθεί στις 24/06 (την Τετάρτη δηλαδή) η εξέταση στην Ιστορία και την Πληροφορική, των Ομάδων Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα.

Τέλος, οι Πανελλήνιες 2020 ολοκληρώνονται με την εξέταση στις 26/6 στη Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στην Οικονομία (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Δείτε ωστόσο εδώ, τις απαντήσεις σε Κοινωνιολογία και Βιολογία.

πηγή; iefimerida.gr

Πανελλήνιες 2020: Αυτά είναι τα θέματα σε Φυσική και Λατινικά

Σε Φυσική και Λατινικά εξετάστηκαν σήμερα 22/6 στις Πανελλήνιες 2020, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, ενώ αύριο αναμένεται να πάρουν την σκυτάλη και τα ΕΠΑΛ. Δείτε τα θέματα που έπεσαν.

Συγκεκριμένα σήμερα, όσοι ανήκουν στην Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας εξετάστηκαν στο μάθημα της Φυσικής (νέο και παλαιό σύστημα), ενώ οι υποψήφιοι της Ομάδας Ανθρωπιστικών Σπουδών, με το παλαιό σύστημα εξετάστηκαν στο μάθημα των Λατινικών.

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στην Φυσική (ΓΕΛ, νέο σύστημα)

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στην Φυσική (παλαιό σύστημα, ημερήσια)

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στα Λατινικά (εσπερινά ΓΕΛ)

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στα Λατινικά (ημερήσια ΓΕΛ)

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στα Λατινικά (εσπερινά ΓΕΛ)

Πανελλήνιες 2020 Φυσική και Λατινικά