Κορωνοϊός: 10 κρούσματα στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: 10 κρούσματα στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας!

Δέκα είναι ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Τι λένε οι πληροφορίες;

Όπως αναφέρει το Prevezanews.gr η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου πήρε τα αποτελέσματα των 20 δειγμάτων που είχαν ληφθεί από κατοίκους της Παραμυθιάς.Από τα δείγματα αυτά προέκυψε ένα ακόμα θετικό στον κορωνοϊό κι έτσι ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε στα δέκα, μετά από εκείνα των τελευταίων ημερών!

Από τα δείγματα αυτά προέκυψε ένα ακόμα θετικό στον κορωνοϊό κι έτσι ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε στα δέκα, μετά από εκείνα των τελευταίων ημερών!

Κατά τις ίδιες πηγές, το κρούσμα κορωνοϊού αφορά γυναίκα του περιβάλλοντος των δυο πρώτων περιστατικών.

Δείγματα εστάλησαν και στο Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τα οποία ήταν αρνητικά. Τέσσερα από τα δείγματα ωστόσο θα εξεταστούν εκ νέου σήμερα.

Εδώ και μερικές μέρες το νησί του σκορπιού βρίσκεται επίσης σε καραντίνα αφού εκεί παραμένει εγκλωβισμένος ο μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ περνώντας χλιδάτες μέρες στο Σκορπιό με τη σύζυγό του Χουάν, τη μικρότερη κόρη του Άννα αλλά και τη μητέρα του που επισκέπτεται το νησί για πρώτη φορά.

κορωνοϊός αποκάλυψη

16 ήταν τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα μέχρι χθες

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ έως τις 3 το μεσημέρι στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί 16 νέα κρούσματα κορωνοϊού. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού ανέρχεται σε 3302 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 55.0% άνδρες.

Δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ασθενούς με COVID-19, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 190 θάνατοι. Πολλά από τα κρούσματα εντοπίζονται στην Θεσπρωτία, αφού χθες το βράδυ ανακοινώθηκαν ακόμα 2.

Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 76 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 8 (87.5% άνδρες).

Παράλληλα, θρίλερ επικρατεί στην Ξάνθη - Θετική στον κορωνοϊό μαθήτρια