Θρήνος - Πέθανε ο Βασίλης Σπίνος

Ο ιδιοκτήτης της Ellite Storm

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε ο Βασίλης Σπίνος

Ο ιδρυτής της Elite Strom, Βασίλης Σπίνος, πέθανε σε ηλικία 74 ετών. Ο θάνατος του έχει προκαλέσει τον θρήνο στην οικογένεια του, αλλά και στα κοντινά του πρόσωπα.

H ανακοίνωση της εταιρείας για το θάνατο του

«Η οικογένεια της elite strom αποχαιρετά τον κύριο Βασίλη. Η οικογένεια της elite strom βιώνει με βαθιά θλίψη την απώλεια του ιδρυτή της Βασίλειο Σπίνο, που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 18 Ιουνίου σε ηλικία 74 ετών.

Ο κύριος Βασίλης ήταν ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που με σκληρή δουλεία και πείσμα ακολούθησε και υλοποίησε τα όνειρά του. Ένας πρωτοπόρος με χαρακτηριστικά αστείρευτη διάθεση να δημιουργεί, που τον οδήγησε σε καινοτομίες και σε μια λαμπρή επαγγελματική πορεία.

Ήταν ένας ακέραιος άνθρωπος που κέρδισε αβίαστα το σεβασμό των συνεργατών στην Ελλάδα στο εξωτερικό και στον κλάδο.

Ο κύριος Βασίλης ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε μέσα από τις ιδέες του και τις προσπάθειές του να κατατάξει την elite strom σε μια από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες του κλάδου πανελλαδικά και όχι μόνο.

Η ενέργειά του, οι αξίες του, οι αρχές του, και το όραμά του θα είναι πάντα ζωντανά στην οικογένεια της elite strom και σε όλους όσους ανήκουμε στον οργανισμό, που θα είμαστε άξιοι συνεχιστές του σπουδαίου έργου του.
Η απουσία του έντονη, θα είναι όμως πάντα μαζί μας.

Ο ιδρυτής της εταιρείας Βασίλης Σπίνος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών. Θα τον θυμόμαστε όλοι για τη θετική του ενέργεια, την καλοσύνη και το δυναμισμό του. Καλό σου ταξίδι! https://bit.ly/3ice3Qq

Posted by elite strom on Monday, June 29, 2020

Καλό ταξίδι κύριε Βασίλη». Θρήνο προκαλεί και ο θάνατος του Παναγίωτη Σκαφτούρου.

Θρήνος - Πέθανε ο Νίκος Ραφαήλ Σκεμπέ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη περιοχή του Κολοβρέχτη Ψαχνών, στην Εύβοια με τον Νίκο Ραφαήλ Σκεμπέ να βρίσκει τραγικό θάνατο. Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviazoom.gr, ένας νεαρός οδηγός, ο οποίος ήταν αθλητής του μπάσκετ, έχασε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο ανετράπη και στη συνέχεια κατέληξε στον υγροβιότοπο.

Πέθανε Νίκος Ραφαήλ Σκεμπέ

Πρόκειται για τον 23χρονο μπασκετμπολίστα Νίκο - Ραφαήλ Σκεμπέ που αγωνιζόταν στον ΓΑΣ Βασιλικού, στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ. Θρήνο στον χώρο του αθλητισμού προκάλεσε και η είδηση πως πέθανε ο Ίλια Πετκοβιτς.

Νίκος Ραφαήλ Σκεμπέ τροχαίο

Θρήνος - Πέθανε ο Χάρης Παπαθεοδώρου

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε ο Χάρης Παπαθεοδώρου. Είναι Πατρινός ζωγράφος, αγιογράφος και γλύπτης, γιος του γνωστού ζωγράφου Γρηγόρη Παπαθεοδώρου.

Ο Χάρης Παπαθεοδώρου διδάχθηκε στο πλάι του πατέρα του και διακρίθηκε για την δημιουργία πορτραίτων, πινάκων, σκηνικών, ντεκόρ, καρναβαλικών κατασκευών, τοιχογραφιών και έργων γλυπτικής. Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στον Γρηγόρη Παπαθεοδώρου, στην αδελφή του εκλιπόντος, Βάσω Φανού και σε όλους τους οικείους του.

Ο Χάρης Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στην Πάτρα, και ήταν γιος του γνωστού ζωγράφου Γρηγόρη Παπαθεοδώρου. Από μικρή ηλικία φάνηκε η κλήση του στην ζωγραφική και πλάι στον πατέρα του ασχολήθηκε και διδασκόταν ταυτόχρονα σε διακοσμήσεις εκκλησιών, ζωγραφική, ντεκόρ καθώς και σε καρναβαλικές κατασκευές.

Το 1977 μαζί με τον πατέρα του αγιογράφησε ένα μεγάλο τμήμα του Καθεδρικού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ελληνικής Ορθόδοξης εκκλησίας του Λονδίνου.

Κύρια ενασχόλησή του στην αρχή ήταν τα πορτραίτα, σκηνικά, ντεκόρ, καρναβαλικές κατασκευές καθώς και πίνακες ζωγραφικής σε Ιδιωτικές Γκαλερί της Αθήνας. Θρήνος επικρατεί και με το θάνατο του Αλέφαντου.

Πηγή: athensmagazine.gr