Θρήνος - Πέθανε ο Μάριος Σαρακατσιάνος

Το μοιραίο τροχαίο με την μοτοσυκλέτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος - Πέθανε ο Μάριος Σαρακατσιάνος

Σε πένθος βρίσκεται από χθες η τοπική κοινωνία της Λάρισας από τον απρόσμενο θάνατο του 32χρονου γνωστού μουσικού Μάριου Σαρακατσιάνου σε τροχαίο δυστύχημα με την μοτοσυκλέτα του.

Η ασύλληπτη τραγωδία έγινε το απόγευμα της Τετάρτης περίπου στις έξι στον επαρχιακό δρόμο Λάρισας-Ελασσόνας στο ύψος του χωριού Τσαριτσάνη όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με την μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο άτυχος νέος.

Αμέσως μετά την σύγκρουση των δύο οχημάτων, ο οδηγός του αυτοκινήτου μαζί με διερχόμενους οδηγούς κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Ο Μάριος Σαρακατσιάνος διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, σοβαρά τραυματισμένος και. οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στην ζωή αλλά μάταια καθώς μετά από μερικές ώρες ο 32χρονος έφυγε για πάντα.

Θρήνος - Πέθανε ο Νίκος Ραφαήλ Σκεμπέ

Ποιός είναι ο Μάριος Σαρακατσιάνος μουσικός εγνωσμένης αξίας

Ο Μάριος Σαρακατσιάνος ήταν αρραβωνιασμένος με την Τρικαλινή μουσικό και εκπαιδευτικό Δήμητρα Καλλιάρα, κόρη του εκπαιδευτικού Χρήστου Καλλιάρα και της πρώην αντιδημάρχου και περιφερειακής συμβούλου Τρικάλων Ελένης Αργυροπούλου.

Protothema.gr

Θρήνος - Πέθανε ο Σταμάτης Αντωνίου

πέθανε ο

Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου με την είδηση πως πέθανε σε ηλικία 42 ετών ο Σταμάτης Αντωνίου. Ο θάνατός του όπως έγινε γνωστό, οφείλεται σε εγκεφαλικό ανεύρυσμα.

Ο ίδιος ήταν μέλος του τεχνικού τιμ της εθνικής ανδρών, ως αναλυτής, ενώ υπήρξε ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής του Θριάμβου Χαϊδαρίου. Ήταν παντρεμένος και είχε τρεις κόρες με τη Σοφία Κοτρίδη, κόρη του αείμνηστου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μπάμπη Κοτρίδη.

Ο Αθλητικός Όμιλος Χαϊδαρίου αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας για την απώλεια του Σταμάτη Αντωνίου, στην οικογένειά του και στην οικογένεια του Θρίαμβου Χαϊδαρίου. Ο Σταμάτης υπήρξε για χρόνια μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας του γειτονικού Θριάμβου, γείτονάς μας στη Γρηγορούσα, και παιδικός μας φίλος. Κρίμα...».