Κόκκινος συναγερμός στην Κύπρο: Ζευγάρι Ελλήνων έπεσε από γκρεμό στον Ακάμα

Ποια η κατάστασή τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόκκινος συναγερμός στην Κύπρο: Ζευγάρι Ελλήνων έπεσε από γκρεμό στον Ακάμα

Σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κρίνεται η κατάσταση της υγείας ενός ζευγαριού Ελλήνων, που έπεσε από μεγάλο υψόμετρο στη θάλασσα, σε βραχώδη περιοχή στον Ακάμα στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αργά χθες το βράδυ, και ενώ το ζευγάρι είχε μεταβεί στο σημείο για βόλτα, το σταθμευμένο αυτοκίνητό τους άρχισε να κινείται προς τη θάλασσα και έπεσε στο νερό.

Ο οδηγός, ο οποίος υπέστη κάταγμα λεκάνης, κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και να ανασύρει στην ακτή και τη σύντροφό του, που φέρει κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός της, ενώ αντιμετωπίζει και αναπνευστικά προβλήματα. Κορωνοϊός: Σε «καραντίνα» 4 δήμοι στην Ελλάδα

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Κύπρος: Ανατριχίλα! Έγκυος η 21χρονη που δολοφονήθηκε από τον αδελφό της

Ειδήσεις για την Κύπρο

Έγκυος φέρεται να ήταν η 21χρονη που δολοφονήθηκε στην Κύπρο, με τις νέες πληροφορίες για την οικογενειακή τραγωδία, που βλέπουν τώρα το φως της δημοσιότητας να ανατριχιάζουν.

Μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στα Κλαυδιά, στην Κύπρο, το απόγευμα της Τρίτης, με μια 21χρονη κοπέλα να βρίσκει τραγικό θάνατο από σφαίρα από το όπλο του αδελφού της!

Όπως ανέφερε ο αρραβωνιαστικός της άτυχης 21χρονης, η κοπέλα είχε τα γενέθλια της και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ήταν δύο μηνών έγκυος. Για τον θάνατο της 21χρονης συνελήφθη, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ο 23χρονος αδελφός της, καθώς από το δικό του όπλο έφυγε η μοιραία σφαίρα που έκοψε το νήμα της ζωής της κοπέλας.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το τουφέκι του εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα η σφαίρα να βρει στο κεφάλι την άτυχη κοπέλα, η οποία καθόταν απέναντι του στο σαλόνι του σπιτιού τους, επιφέροντας τον άμεσο θάνατο της, όπως μετέδωσε το sigmalive.com. Σήμερα, Τετάρτη, ο 23χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου που εξέδωσε διάταγμα 8ημερης κράτησής του. Διαβάστε στο athensmagazine.gr όλες τις νέες πληροφορίες για την οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο και την 21χρονη έγκυο που δολοφονήθηκε από τον αδελφό της.