Πανελλήνιες 2020 - Δείτε πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα

Σας αφορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πανελλήνιες 2020 - Δείτε πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα foititikanea οι βαθμολογίες των μαθημάτων που εξετάστηκαν στις Πανελλαδικές 2020 των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, μετά τις 13.00.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2020 μέσα από την ειδική πλατφόρμα http://results.it.minedu.gov.gr του Υπουργείου Παιδείας.

Εκείνη την ημέρα θα λειτουργήσουν όλα τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ, τα οποία θα αναρτήσουν τις καταστάσεις με τις βαθμολογίες. Βέβαια, δεν θα αναγράφουν τα ονομαστικά στοιχεία, αλλά μόνο τους κωδικούς των υποψηφίων και τους βαθμούς τους.

Πανελλήνιες 2020 αποτελέσματα

Για να τα δουν πρέπει να πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Δείτε την ανακοίνωση των Lidl για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Τι δώρισε σε μαθητές/καθηγητές;

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το μήνυμα που είχε στείλει στα παιδιά που έδιναν πανελλήνιες

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έστειλε μήνυμα στα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες. Η σύζυγος του πρωθυπουργού, έστειλε το δικό της μήνυμα στήριξης, γράφοντας χαρακτηριστικά στα social media.

Πρεμιέρα σήμερα έκαναν οι Πανελλαδικές με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας φυσικά το άγχος των μαθητών και φέτος είναι μεγάλο. 100.000 υποψήφιοι από τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια θα διεκδικήσουν φέτος 77.970 θέσεις που οδηγούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και οι εξετάσεις διεξάγονται από σήμερα τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορονωϊό.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη έστειλε το δικό της μήνυμα στήριξης, γράφοντας χαρακτηριστικά στα social media. «Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά».

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, η Μαρέβα Μητσοτάκη ράγισε καρδιές με μια ανάρτηση της για έναν θάνατο που την «τσάκισε».