Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χρονική ζώνη αγορών στα Lidl - Δώστε προσοχή είναι πολύ σημαντικό!

Η ανακοίνωση που αφορά όλους τους πελάτες της

Χρονική ζώνη αγορών στα Lidl - Δώστε προσοχή είναι πολύ σημαντικό!
Ενημέρωση 08.07.2020 13:58
Από Youweekly Team

Σε μια ακόμα κίνηση ανθρωπιάς προχώρησαν τα καταστήματα Lidl αφού σύμφωνα με ανακοίνωσή τους προχώρησαν σε χρονική ζώνη αγορών. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Δείτε την ανακοίνωση των Lidl για την χρονική ζώνη αγορών.

Αγαπητοί πελάτες,

Στη Lidl Ελλάς στις δύσκολες στιγμές λειτουργούμε ακόμα περισσότερο συλλογικά και με αλληλεγγύη για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από περισσότερη φροντίδα.

Επιθυμώντας να διευκολύνουμε την καλύτερη πρόσβαση ατόμων ηλικίας άνω των 65 ετών και ΑμεΑ στα καταστήματά μας, αποφασίσαμε να διαμορφώσουμε χρονική ζώνη αγορών κατά προτεραιότητα.

Η εφαρμογή της θα ξεκινήσει την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 και θα ισχύει από Δευτέρα έως Σάββατο και από τις 7 έως τις 10 το πρωί.

Παράλληλα και για να προφυλάξουμε την υγεία όλων μας, εφαρμόζουμε τις νομοθετικού χαρακτήρα ειδικές οδηγίες προσέλευσης στα καταστήματα. Παρακαλούμε να ακολουθείτε και τις οδηγίες των συνεργατών ασφαλείας στις εισόδους των καταστημάτων μας.

Η πρωτοβουλία μας δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς τη δική σας κατανόηση και φυσικά τη συμβολή σας στην εφαρμογή της.

Ας δώσουμε προτεραιότητα σε αυτούς τους συμπολίτες μας να κάνουν τις αναγκαίες αγορές τους με περισσότερη ασφάλεια.

Στεκόμαστε δίπλα σε όλες και όλους εσάς.

Η Lidl μπήκε στο Οικουμενικό Σύμφωνο! Αν είστε πελάτης τους σας αφορά!

Η Lidl, όπως και άλλες εταιρίες του Ομίλου Schwarz, δεσμεύθηκε για τους στόχους του Οικουμενικού Συμφώνου του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών υπογράφοντας σχετική συμφωνία. Αν είστε πελάτης τους, σας αφορά.

Η εταιρία δεσμεύθηκε να εφαρμόσει πιστά τις δέκα αρχές του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών σχετικά με τη βιωσιμότητα, στους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των κοινωνικών προτύπων, του περιβάλλοντος και της καταπολέμησης της διαφθοράς. Η προσχώρηση στο Οικουμενικό Σύμφωνο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών υπογραμμίζει τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της Lidl για βιωσιμότητα.

«Το Οικουμενικό Σύμφωνο προσφέρει ένα πλαίσιο προσανατολισμού για τη δέσμευσή μας για μια οικονομική, οικολογική και κοινωνικά βιώσιμη επιχειρηματικότητα», δήλωσε η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Lidl Οικουμενικό Σύμφωνο

Η Lidl δεσμεύεται για την εταιρική δέουσα επιμέλεια και τη συνεχή βελτίωση των κοινωνικών και οικολογικών προτύπων στην αλυσίδα αξίας της. Μεταξύ άλλων, αυτό αποτυπώνεται σαφώς στο ενημερωμένο και διευρυμένο έγγραφο ανάλυσης θέσεων σχετικά με την εταιρική δέουσα επιμέλεια για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την προστασία του περιβάλλοντος κατά την αγορά εμπορευμάτων. Το πλήρες έγγραφο καθώς και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δέσμευση της Lidl για τη βιωσιμότητα είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://corporate.lidl-hellas.gr/responsibility/position-papers

Στη χώρα μας, η Lidl λαμβάνει σειρά μέτρων για να διασφαλίσει την τήρηση της εταιρικής δέουσας επιμέλειας. Μεταξύ άλλων, η Lidl προωθεί τη διαφάνεια στο πλαίσιο των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβάνοντας τις δεσμεύσεις βιωσιμότητάς της, στην Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Με την προσχώρησή της στο Οικουμενικό Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών, η Lidl υπογραμμίζει περήφανα τη δέσμευσή της για βιωσιμότητα, ιδίως όσον αφορά στις υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές, ενισχύοντας έτσι την εμπιστοσύνη των πελατών της στη μάρκα Lidl.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκίνηση! Τα Lidl αποκάλυψαν την κίνηση ανθρωπιάς του Θοδωρή Μαραντίνη

Αυτή η ανακοίνωση για τα Lidl ενδιαφέρει όλους τους καταναλωτές - Πρέπει να την διαβάσετε

TAGS
Share