Θρήνος - Πέθανε ο Γιάννης Βέης

Θλίψη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε ο Γιάννης Βέης

Θρήνος επικρατεί στην Λέσβο με την είδηση πως πέθανε ο Γιάννης Βέης. Ο DJ έχασε τη μάχη με την ζωή, από μια σπάνια ασθένεια.

Μια μάχη άνιση που έδινε εδώ και μήνες, χτυπημένος από μια σπάνια ασθένεια η οποία τον νίκησε, παρά τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλλε ο ίδιος και η οικογένεια του όλο αυτό το διάστημα.

Ο Γιάννης Βέης, γνωστός DJ και από τα πλέον αγαπητά παιδιά είχε μεταβεί στο Πεκίνο πέρυσι το καλοκαίρι στην ειδική κλινική του Πεκίνου «Wu Stem Cells Medical Center» για την αντιμετώπιση της νόσου του, ALS, τη νόσο Χόκινγκ έχοντας την στήριξη και της τοπικής κοινωνίας. Τελικά δεν τα κατάφερε και χθες έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη σε όλους.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από ένα χρόνο η είδηση για την σπάνια νόσο πού έπασχε ο Γιάννης έκανε τον γύρω της Ελλάδας, προκαλωντας ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης προς τον ίδιο και την οικογένεια του, με σκοπό να μαζευτεί το ποσό πού χρειαζόταν ώστε ο Γιάννης να μεταβεί στο εξωτερικό.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ή μητέρα του μέσα από αναρτήσεις στο Facebook.

Θρήνος επικρατεί και με την είδηση πως πέθανε η Πέπη Λαζαρίδου.

Πηγή: lesvospost.com

Θρήνος - Πέθανε ο Θάνος Βεζυργιάννης

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε ο πρώην δήμαρχος Νέου Ψυχικού Θάνος Βεζυργιάννης. Ο ίδιος είχε σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός στο Άαχεν της Γερμανίας, ενώ διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΤΕΔΚΝΑ, αλλά και γενικός γραμματέας του ΥΠΕΣ.

«Η Αυτοδιοίκηση της χώρας μας είναι φτωχότερη μετά την απώλεια του Θ. Βεζυργιάννη, ενός ανθρώπου που άφησε τη σφραγίδα του ως Δήμαρχος Ν. Ψυχικού επί 16 χρόνια, αλλά και ως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών», αναφέρει σε δήλωσή του ο περιφερειάρχης Αττικής.

Θάνος Βεζυργιάννης πέθανε

Και συνεχίζει: «Με τις καινοτόμες ιδέες του υλοποιήθηκαν σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες που συνέβαλλαν στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών. Οι γνώσεις του, το ήθος του και η αγάπη του για την αυτοδιοίκηση τον καθιέρωσαν ως έναν από τους καλύτερους γνώστες της Ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του». Θρήνο προκαλεί και ο θάνατος του Παναγίωτη Σκαφτούρου. Δείτε εδώ εικόνες από το τραγικό δυστύχημα.