Θρήνος - Πέθανε η Ζίντζι Μαντέλα

Κόρη του Νέλσον Μαντέλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε η Ζίντζι Μαντέλα

Απέραντος θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση πως η κόρη του Νοτιοαφρικανού ηγέτη, Νέλσον Μαντέλα, Ζίντζι, πέθανε σε ηλικία 59 ετών, με την ακριβή αιτία του θανάτου της να μην έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Η κρατική τηλεόραση της Νότιας Αφρικής ανέφερε ότι η Ζίντζι, μητέρα τεσσάρων παιδιών πέθανε σε νοσοκομείο του Γιοχάνεσμπουργκ νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Οι λεπτομέρειες της αιτίας του θανάτου της παραμένουν άγνωστες. Ήταν πρέσβης της Νότιας Αφρικής στη Δανία από το 2015. Η 59χρονη ήταν πολιτική ακτιβίστρια και μεταξύ εκείνων που πολέμησαν το καταπιεστικό καθεστώς του απαρτχάιντ.

Πέρα από το θάνατο της κόρης του Νέλσον Μαντέλα, παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει και η είδηση της αυτοκτονίας του εγγονού του Έλβις Πρίσλεϊ. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Ζίντζι Μαντέλα πέθανε

Πηγή: ethnos.gr

Πέρα από τη Ζίντζι Μαντέλα, πέθανε και ο Πητ Παπαδάκος

Την είδηση έκανε γνωστή στα social media τα αγαπημένα του πρόσωπα. Σύμφωνα με τις αναρτήσεις μελών της οικογένειάς του στο Facebook, ο αστρολόγος και συγγραφέας πέθανε το Σάββατο 11 Ιουλίου, με την ανιψιά του Μαριαλένα Παπαδάκου και τον ανιψιό του Τάσο Παπαδάκο να γράφουν πως δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ.

Ο Πητ Παπαδάκος είχε καταγωγή από το Γύθειο Λακωνίας ενώ γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά. Ήταν καθηγητής ψυχολογίας με μάστερ και ντοκτορά όπως επίσης αστρολόγος και συγγραφέας. Επίσης, ήταν πτυχιούχος του Clayton university U.S.A, πτυχιούχος ψυχοπαιδαγωγικού κέντρου Αττικής, ενώ υπήρξε ιδρυτής του 1ου Πανευρωπαϊκού Κέντρου Αστρολογίας και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (ΠΗΤ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ). Τέλος, διετέλεσε πρόεδρος της Ελληνικής Μαντικής Επιστημωνικης Τέχνης (Ο Πυθείος Απόλλων) και υπήρξε ιδρυτής της Ανώτατης Σχολής Προβλέψεων Ουράνιων Σωμάτων.

Πέθανε ο Πητ Παπαδάκος

Θρήνος - Πέθανε ο Γιάννης Βέης

Θρήνος επικρατεί στην Λέσβο με την είδηση πως πέθανε ο Γιάννης Βέης. Ο DJ έχασε τη μάχη με την ζωή, από μια σπάνια ασθένεια.

Μια μάχη άνιση που έδινε εδώ και μήνες, χτυπημένος από μια σπάνια ασθένεια η οποία τον νίκησε, παρά τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλλε ο ίδιος και η οικογένεια του όλο αυτό το διάστημα.

Ο Γιάννης Βέης, γνωστός DJ και από τα πλέον αγαπητά παιδιά είχε μεταβεί στο Πεκίνο πέρυσι το καλοκαίρι στην ειδική κλινική του Πεκίνου «Wu Stem Cells Medical Center» για την αντιμετώπιση της νόσου του, ALS, τη νόσο Χόκινγκ έχοντας την στήριξη και της τοπικής κοινωνίας. Τελικά δεν τα κατάφερε και χθες έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη σε όλους.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από ένα χρόνο η είδηση για την σπάνια νόσο πού έπασχε ο Γιάννης έκανε τον γύρω της Ελλάδας, προκαλωντας ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης προς τον ίδιο και την οικογένεια του, με σκοπό να μαζευτεί το ποσό πού χρειαζόταν ώστε ο Γιάννης να μεταβεί στο εξωτερικό.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ή μητέρα του μέσα από αναρτήσεις στο Facebook.

Πηγή: lesvospost.com