Θρήνος - Πέθανε ο Δημήτρης Λιωνής

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε ο Δημήτρης Λιωνής

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως ο γνωστός συνθέτης, Δημήτρης Λιώνης πέθανε, καθώς υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ενώ επέστρεφε από τις διακοπές του στο Πηλί Ευβοίας όπου παραθέριζε μαζί με φίλο του.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα μεταδίδει το eviazoom.gr, ο 65χρονος συνθέτης Δημήτρης Λιωνής βρισκόταν από την Κυριακήστο εξοχικό του φίλου και συνεργάτη του – μουσικού, Οδυσσέα Στεφανή και χθες το βράδυ της Τρίτης είχαν προγραμματίσει να γυρίσουν μαζί στο Ψυχικό Αττικής όπου βρίσκεται το ωδείο στο οποίο εργάζονταν τα τελευταία χρόνια.

Μια μεγάλη τραγωδία σημειώθηκε και στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένα 5χρονο αγόρι κατέληξε. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Τρίτης ο 65χρονος υπέστη καρδιακό επεισόδιο και κατέρρευσε μέσα στο εξοχικό. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το ΑΤ Μαντουδίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Ο Δημήτρης Λιωνής ήταν συνθέτης και καθηγητής μουσικής, ενώ όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του, τα έργα του έχουν παρουσιαστεί σε συναυλίες στην Eλλάδα και το εξωτερικό.

Δημήτρης Λιωνής θάνατος

Πηγή: athensmagazine.gr

Πέρα από τον Δημήτρη Λιωνή πέθανε και ένας γνωστός παρουσιαστής

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον κόσμο της showbiz, με την είδηση πως ένας πολύ γνωστός παρουσιαστής πέθανε σε ηλικία 49 ετών, από ανεύρυσμα εγκεφάλου, σκορπώντας τη θλίψη σε χιλιάδες θαυμαστές του που σοκαρίστηκαν από τον αιφνίδιο χαμό του.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που είχε κεντρικό ρόλο σε μία πολύ χαρακτηριστική εκπομπή, η οποία πριν από μερικά χρόνια προβαλλόταν και στην Ελλάδα.

Αυτός είναι ο παρουσιαστής που πέθανε

Ο λόγος για τον Grant Imahara, τον κεντρικό παρουσιαστή της εκπομπής Mythbusters.

Με ανακοίνωσή του, το Discovery Channel, από το οποίο προβαλλόταν η σειρά που ανέδειξε τον παρουσιαστή, εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια για την σημαντική αυτή απώλεια:

«Είμαστε πληγωμένοι στην είδηση των νέων αυτών, ήταν σημαντικό κομμάτι της οικογένειας του Discovery και ένας υπέροχος άντρας, Η σκέψη μας είναι με την οικογένειά του».