Θρήνος! Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός

Θλίψη...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος! Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση, πως ένας πολύ αγαπημένος ηθοποιός του HollyWood, πέθανε σε ηλικία 83 ετών. Ο πρώην ζεν πρεμιέ του κινηματογράφου, άφησε την τελευταία του πνοή, όπως επιβεβαίωσε το πρακτορείο του.

Ο Μορίς Ρόέβις εμφανίστηκε σε εκατοντάδες ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραγωγές κατά τη διάρκεια μιας καριέρας που διήρκεσε έξι δεκαετίες.

«Με μεγάλη λύπη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο του υπέροχου πελάτη μας Μορίς Ρόεβις.

Θα μας λείψει τρομερά και όλη η αγάπη μας πηγαίνει στη σύζυγο του Βανέσσα και την οικογένεια», έγραψε ο ατζέντης του.

Μια μεγάλη τραγωδία σημειώθηκε και στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένα 5χρονο αγόρι κατέληξε. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Ο Ρόεβις γεννήθηκε στο Σάντερλαντ αλλά μεγάλωσε στη Γλασκόβη. Τα αφιερώματα έχουν αρχίσει να κατακλύζουν το διαδίκτυο για τον ηθοποιό.

Πηγή: in.gr

Θρήνος - Πέθανε ο Δημήτρης Λιωνής

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως ο γνωστός συνθέτης, Δημήτρης Λιώνης πέθανε, καθώς υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ενώ επέστρεφε από τις διακοπές του στο Πηλί Ευβοίας όπου παραθέριζε μαζί με φίλο του.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα μεταδίδει το eviazoom.gr, ο 65χρονος συνθέτης Δημήτρης Λιωνής βρισκόταν από την Κυριακήστο εξοχικό του φίλου και συνεργάτη του – μουσικού, Οδυσσέα Στεφανή και χθες το βράδυ της Τρίτης είχαν προγραμματίσει να γυρίσουν μαζί στο Ψυχικό Αττικής όπου βρίσκεται το ωδείο στο οποίο εργάζονταν τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Τρίτης ο 65χρονος υπέστη καρδιακό επεισόδιο και κατέρρευσε μέσα στο εξοχικό. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το ΑΤ Μαντουδίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Ο Δημήτρης Λιωνής ήταν συνθέτης και καθηγητής μουσικής, ενώ όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του, τα έργα του έχουν παρουσιαστεί σε συναυλίες στην Eλλάδα και το εξωτερικό.

Δημήτρης Λιωνής θάνατος

Πηγή: athensmagazine.gr