Στιγμές αγωνίας για γνωστή ηθοποιό - Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό μαζί με την κόρη της

Πολύ δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές αγωνίας για γνωστή ηθοποιό - Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό μαζί με την κόρη της

Στιγμές απόλυτης αγωνίας βιώνει μία γνωστή ηθοποιός, η οποία μπήκε στο νοσοκομείο με κορωνοϊό, μαζί με την κόρη της. Στο ίδιο νοσοκομείο βέβαια νοσηλεύεται και ο σύζυγος και ο πεθερός της, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η διάσημη Ινδή ηθοποιός Αϊσουάρια Ράι Μπατσάν και η κόρη της προσβλήθηκαν από Covid-19 και εισήχθησαν σε νοσοκομείο.

Ο πεθερός της Ράι, ο Αμιτάμπ Μπατσάν και ο γιος του, ο Αμπισέκ Μπατσάν, επίσης διάσημοι ηθοποιοί του Μπόλιγουντ, νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Ναναβάτι του Μουμπάι από τις αρχές της εβδομάδας. Η Αϊσουάρια, πρώην Μις Κόσμος που συχνά περιλαμβάνεται στις λίστες με τις «ωραιότερες γυναίκες» του κόσμου, καθώς και η 8χρονη κόρη της, η Αράντια, βρέθηκαν θετικές στον νέο κορονοϊό και μπήκαν σε καραντίνα στο σπίτι τους.

Την ίδια στιγμή στη χώρα μας, έγινε υποχρεωτική η χρήση της μάσκας σε εσωτερικούς χώρους. Δείτε εδώ τα πρόστιμα που θα επιβάλλονται στους παραβάτες.

Η εφημερίδα γράφει ωστόσο ότι χθες μητέρα και κόρη εισήχθησαν και αυτές στο ιδιωτικό νοσοκομείο Ναναβάτι.

Μια εκπρόσωπος της ηθοποιού δεν ανταποκρίθηκε στα γραπτά μηνύματα που της εστάλησαν και στα τηλεφωνήματα που της έγιναν για περισσότερες διευκρινίσεις.

Αϊσουάρια Ράι Μπατσάν κορωνοϊός

Πολλοί θαυμαστές της οικογένειες προσευχήθηκαν αυτήν την εβδομάδα για την υγεία των αγαπημένων τους ηθοποιών.

Η 46χρονη Ράι έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες στο Μπόλιγουντ και το Χόλιγουντ. Είναι επίσης το «πρόσωπο» διαφόρων πολυεθνικών εταιρειών.

Η Ινδία έχει καταγράψει πάνω από ένα εκατομμύριο επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορονοϊού και τουλάχιστον 26.000 νεκρούς. Σε ορισμένες πυκνοκατοικημένες περιοχές επιβλήθηκαν ξανά μέτρα καραντίνας, προκειμένου να αναχαιτιστεί η εξάπλωση της ασθένειας.

Πηγή: ant1news.gr

Ο κορωνοϊός «χτυπάει» ξανά τη βασιλική οικογένεια - Θετική η κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου

Το δράμα για τη βασιλική οικογένεια του Μονακό δείχνει να μην έχει τέλος, αφού ο κορωνοϊός τη «χτύπησε» για μία ακόμα φορά. Η εξώγαμη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου, Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι, βρέθηκε θετική στον επικίνδυνο ιό, σκορπώντας την ανησυχία.

Με ένα βίντεο της που ανάρτησε στο instagram, σχολιάζοντας: «Ελπίζω να βοηθήσω έστω και ένα άνθρωπο με αυτό το βίντεο», η Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η 28χρονη ηθοποιός που γεννήθηκε εκτός γάμου ύστερα από τη σύντομη σχέση του πρίγκιπα Αλβέρτου με την αμερικανίδα πρώην σερβιτόρα και νυν μεσίτρια Ταμάρα Ροτόλο, αναγνωρίστηκε το 2006 από τον πρίγκιπα του Μονακό ως παιδί του.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο κορωνοϊός είχε κάνει την εμφάνισή του και στην βρετανική βασιλική οικογένεια καθώς είχε νοσήσει ο πρίγκιπας Κάρολος.

ΗΤζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι που ζει στη Νέα Υόρκη ακούγεται να λέει στο βίντεο που κοινοποίησε: «Έχω κάποια νέα να μοιραστώ μαζί σας. Μου τηλεφώνησαν σήμερα το πρωί από το νοσοκομείο στο οποίο υποβλήθηκα για τεστ στον κορωνοϊό και είμαι θετική. Αυτό δεν ήταν καθόλου σοκαριστικό για μένα, γιατί από την περασμένη εβδομάδα είχα συμπτώματα κορωνοϊού.

Ήμουν πραγματικά πολύ προσεκτική. Κρατούσα τις απαραίτητες κοινωνικές αποστάσεις. Έβγαινα μόνο για τα απαραίτητα ψώνια και πάντα φορούσα μάσκα και απολύμανα τα χέρια μου. Ελπίζω να βοηθήσω έστω και ένα άτομο με την προσωπική μου εμπειρία γιατί από την περασμένη εβδομάδα ήμουν πολύ άρρωστη».

Πηγή: protothema.gr