Νέα μαρτυρία για τη μικρή Μαντλίν - Είναι ζωντανή στην Πορτογαλία;

Η υπόθεση περιπλέκεται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα μαρτυρία για τη μικρή Μαντλίν - Είναι ζωντανή στην Πορτογαλία;

Νέα διάσταση στην υπόθεση της απαγωγής και εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν δίνει μια γυναίκα στην Πορτογαλία η οποία υποστηρίζει ότι το κορίτσι είναι ζωντανό και ζει με μια γερμανική οικογένεια στην πόλη Αλγκάβρε που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 65 χλμ. από την περιοχή στην οποία εθεάθη τελευταία φορά.

Η γυναίκα αυτή υποστηρίζει ότι είδε έξω από σούπερ μάρκετ μια έφηβη η οποία είχε το ίδιο σημάδι με αυτό που είχε στο μάτι της η Μαντλίν.

«Τα μάτια της δεν ήταν ακριβώς μπλε, έφερναν περισσότερο στο πράσινο. Το σημάδι στο δεξί μάτι ήταν εμφανές. Είμαι σίγουρη για ό,τι είδα» είπε η γυναίκα.

Θυμίζουμε ότι οι τελευταίες εξελίξεις που είχαμε για την υπόθεση της μικρής ήταν μερικές αποκαλύψεις από την γερμανική αστυνομία. Δείτε εδώ λεπτομέρειες.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή που ασχολείται με ανεξιχνίαστες υποθέσεις η γυναίκα υποστήριξε ότι είδε το κορίτσι, το οποίο υποστηρίζει ότι είναι η Μαντλίν, πριν από 3-4 χρόνια. Ακόμα μια εξέλιξη βόμβα είχαμε πρόσφατα.

Συνεργάτης της εκπομπής υποστήριξε ότι η γυναίκα ήταν αξιόπιστη. «Η εκτίμησή της ήταν ότι η Μαντλίν ανατράφηκε χωρίς κανείς να γνωρίζει την πραγματική της ταυτότητα και τώρα η πορτογαλική αστυνομία εξετάζει τον ισχυρισμό της» είπε σύμφωνα με την Daily Mail.

Πηγή: athensmagazine.gr

Οργισμένοι οι γονείς της Μαντλίν - Ψευδή η επιστολή που λέει πως είναι νεκρή

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως οι γονείς της Μαντλίν δέχτηκαν μια επιστολή που λέει πως η μικρή είναι νεκρή. Ωστόσο, η οικογένεια της το διαψεύδει κατηγορηματικά και είναι οργισμένη.

Με δήλωσή τους στην ιστοσελίδα του, ο Τζέρι και η Κέιτ ΜακΚάν, ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν πως έχουμε λάβει γράμμα από τις γερμανικές Αρχές και υπάρχουν μέσα σε αυτό αποδείξεις πως η Μαντλίν είναι νεκρή, είναι ψευδή».

Ωστόσο, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση καθώς δύο χρόνια πριν από την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακΚάν το 2007 στην Πορτογαλία, ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση απαγωγής της, φέρεται να είχε επιτεθεί σε δεκάχρονο κορίτσι, κι αυτό από τη Βρετανία.

Μαντλίν ζωντανή

Αυτή είναι η επιστολή που λέγεται πως δέχτηκε η οικογένεια της Μαντλίν και λέει πως είναι νεκρή

Ο Γερμανός επιθεωρητής που ερευνά την υπόθεση της απαγωγής της Μαντλίν ΜακΚαν, φέρεται να έστειλε επιστολή στους γονείς του κοριτσιού, με την οποία τους κάνει γνωστό πως η κόρη τους είναι νεκρή.

«Εχουμε αποδείξεις πως την έχει σκοτώσει ο ύποπτος» αναφέρεται στην επιστολή. Ο Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, δήλωσε πάντως πως ακόμη εκκρεμεί η έρευνα για το κατά το πόσο είναι όντως ο Κρίστιαν Μπρίκνερ, αυτός που ευθύνεται για την εξαφάνιση της.

«Είναι μία υπόθεση δολοφονίας και όχι μία υπόθεση απαγωγής. Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Δεν μπορούμε να πούμε ακόμη το γιατί είναι νεκρή, αλλά πρέπει να απλώσουμε τα χαρτιά μας και να εξηγήσουμε στους γονείς της γιατί θεωρούμε πως δεν είναι ζωντανή», σημείωσε. Την ίδια ώρα, εξακολουθεί να μην δίνει πληροφορίες στον δικηγόρο της οικογένειας της Μαντλίν, καθώς θέλουν οι αρχές στην Γερμανία να δέσουν την υπόθεση και να βρεθούν τα στοιχεία που να δείχνουν ποιος ευθύνεται για την απαγωγή και την, όπως φαίνεται πλέον, δολοφονία της.