Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια πέθανε;

Απέραντη η θλίψη

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια πέθανε;

Την μάχη με τη ζωή έχασε πασίγνωστη τραγουδίστρια που εν τέλει παραδόθηκε στην άτυχη μοίρα της. Ο θάνατός της ήταν εξαιρετικά ξαφνικός. Προκάλεσε απέραντη θλίψη στους πάντες. Μάθετε ποια είναι η τραγουδίστρια που πέθανε.

Σε ηλικία 56 ετών έφυγε από τη ζωή η Denise Johnson των Primal Scream, για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής.

Η Johnson είχε «σφραγίσει» με την ερμηνεία της το περίφημο «Screamadelica» τον πρώτο δίσκο του συγκροτήματος, το 1991, και έμεινε στην μπάντα ως το 1995.

Παράλληλα, είχε δανείσει τη φωνή τους στο συγκρότημα A Certain Ratio και είχε συνεργαστεί με τους Electronic, τους Pet Shop Boys και με τους New Order στο άλμπουμ τους Music Complete.

Την είδηση του θανάτου της μετέδωσε φίλος της στο Twitter ενώ τα αίτια θανάτου παραμένουν ακόμα άγνωστα.

Αυτή είναι η πασίγνωστη τραγουδίστρια που πέθανε

τραγουδίστρια

"Κόπηκε το νήμα της ζωής" γνωστού Έλληνα ηθοποιού

ΠΗΓΗ: Athensmagazine.gr

Θρήνος στην οικογένεια της ΑΕΚ

Η οικογένεια της ΑΕΚ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα θρηνούν την απώλεια μιας μεγάλης μορφής των γηπέδων. Ο Σπύρος Πομώνης, θρυλικός παίκτης της Ενωσης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών. Αγωνίστηκε με τον Δικέφαλο από το 1961 ως το 1973, διετέλεσε αρχηγός της ομάδας και διέπρεψε παίζοντας ως αριστερός εξτρέμ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την απώλεια του Σπύρου Πομώνη αναφέρει τα εξής: «Βαρύ το πένθος για την "κιτρινόμαυρη" οικογένεια, αφού έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή ο Σπύρος Πομώνης, ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ομάδας μας! Γεννημένος στη Νέα Φιλαδέλφεια και προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, αποτέλεσε επιλογή του μεγάλου Κλεάνθη Μαρόπουλου και έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα στις 23 Απριλίου 1961 στο νικηφόρο 4-2 με τον Φωστήρα.

Φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ για δώδεκα χρόνια σε περισσότερους από 250 επίσημους αγώνες και ως ακραίος επιθετικός σκόραρε 50 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ ήταν εκείνος που είχε ανοίξει το σκορ στο Σαν Σίρο κόντρα στην Ιντερ στην ήττα με 4-1 για τον Α’ γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών της περιόδου 1971-72.

Κατέκτησε με την ομάδα μας τα πρωταθλήματα του 1968 και του 1971 και τα Κύπελλα Ελλάδας του 1964 και του 1966. H μεγαλύτερή του στιγμή με την Εθνική ομάδα ήταν το γκολ της νίκης που πέτυχε το 1972 στο φιλικό με την Ιταλία (2-1). Ο Σπύρος Πομώνης, με το απαράμιλλο στυλ του, σημάδεψε τόσο τη θέση του αριστερού εξτρέμ στο ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και μία ολόκληρη εποχή στην ιστορία της ΑΕΚ.

Θα είναι για πάντα ζωντανός στη μνήμη και την καρδιά μας. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Σπύρου Πομώνη».

Θρήνος έχει ξεσπάσει για έναν άτυχο παίκτη ριάλιτι ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Δείτε εδώ ποιος.

Πηγή: ethnos.gr