Εντοπίστηκε νεκρός ο 52χρονος που εξαφανίστηκε στην Αλόννησο

Εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης σε παραλία της Καρύστου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εντοπίστηκε νεκρός ο 52χρονος που εξαφανίστηκε στην Αλόννησο

Τραγικός ήταν ο επίλογος που γράφτηκε στην υπόθεση της εξαφάνισης του 52χρονου ψαροντουφεκά στην Αλόννησο. Ο άτυχος άνδρας, εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Πέμπτης σε παραλία της Καρύστου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 52χρονου αλλοδαπού υποβρύχιου αλιέα στην Αλόννησο ξεκίνησαν την Κυριακή 26 Ιουλίου. Σήμερα, οι άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν την σορό του ψαροντουφεκά στην παραλία Γιαννίτσι.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Εντοπίστηκε πρωινές ώρες σήμερα στην παραλία ”Γιαννίτσι” Καρύστου, η σορός του 52χρονου αγνοούμενου αλλοδαπού, ο οποίος είχε μεταβεί μεσημβρινές ώρες της 25-07-2020 στη θαλάσσια περιοχή ”ΒΡΙΣΙΤΣΑ” νοτιoδιοδυτικά ν. Αλοννήσου για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας, και για τον οποίο πραγματοποιήθηκαν έρευνες προς εντοπισμό του από τις Λιμενικές Αρχές Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Διόκλειο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη Λιμενική Αρχή Καρύστου που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Θρήνος έχει ξεσπάσει και με το θάνατο του Γιώργου Παναγιωτόπουλου.

Πηγή: protothema.gr

Νεκρός κατέληξε και ο μαθητής που έφαγε τα δηλητηριασμένα μανιτάρια

Τη χειρότερη κατάληξη είχε η τραγωδία που σημειώθηκε στη Φλώρινα, μιας και ο άτυχος μαθητής που έφαγε τα δηλητηριασμένα μανιτάρια πέθανε και σκόρπισε τη θλίψη σε όλη την χώρα.

Βαρύ το κλίμα στο Βαρικό Φλώρινας, από όπου κατάγεται ο μαθητής του Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή κατανάλωσε δηλητηριασμένα μανιτάρια.

Ο νεαρός χθες Τετάρτη υποβλήθηκε σε εγχείρηση μεταμόσχευσης ήπατος στην Γερμανία και ενώ αρχικά η κατάστασή του ήταν σταθερή, σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο, ο οργανισμός του δεν δέχτηκε το μόσχευμα και σήμερα το μεσημέρι κατέληξε.

Δηλητηρίαση μαθητή μανιτάρια

Μία μεγάλη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί και στη Βαρυμπόμπη, όπου εντοπίστηκαν 3 νεκροί.

Πηγή: ethnos.gr