Κυριάκος Μητσοτάκης: Άντικατέστησε όλες τις φωτογραφίες προφίλ του από τα Social Media με φωτογραφίες με μάσκα!

Η συμβολική του κίνηση

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Κυριάκος Μητσοτάκης: Άντικατέστησε όλες τις φωτογραφίες προφίλ του από τα Social Media με φωτογραφίες με μάσκα!

Με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων που έχει ξεκινήσει να σημειώνεται τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αποφάσισε να κάνει μια συμβολική κίνηση κατά του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία στα κοινωνικά του δίκτυα όπου φαίνεται σε κοντινή λήψη και φοράει μάσκα. Εκτός από αυτό, έθεσε αυτήν τη φωτογραφία, φωτογραφία προφίλ σε όλα τα του τα Social Media!

Ειδικότερα, νέες φωτογραφίες προφίλ, στις οποίες εμφανίζεται με μάσκα, αναρτήθηκαν στις σελίδες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο Instagram επέλεξε να μοιραστεί και ένα μήνυμα. Συγκεκριμένα, έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας του:

Κυριάκος Μητσοτάκης Αναρτηση  Μασκα

Η φωτογραφία προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην οποία ποζάρει με τη μάσκα του

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Friday, July 31, 2020

Σημειώνεται ότι το απόγευμα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε σειρά μέτρων -ανάμεσά τους η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους- μετά την αύξηση που παρατηρείται στον αριθμό των νέων κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες.

Σε έκτακτη ενημέρωση που πραγματοποίησε, ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται χαλάρωση ως προς την τήρηση των μέτρων και φαινόμενα συγχρωτισμού και συνωστισμού, τα οποία αποτυπώνονται στην αυξητική τάση των κρουσμάτων. «Για αυτό κρίνεται επιβεβλημένο να ληφθούν κάποια επιπλέον μέτρα» συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr

Κορωνοϊός: Πάει για lockdown η Καβάλα

Κορωνοϊός: Μάσκες παντού - Τα νέα αυστηρά μέτρα

Υποχρεωτική θα είναι από αύριο (1/8) η χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους λόγω κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως ανέφερε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, το μέτρο αυτό θα ισχύσει για όλους τους κλειστούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων των χώρων λατρείας, με εξαίρεση την εστίαση και ιατρικές εξαιρέσεις, όπως άτομα με αναπνευστικά προβλήματα, ή παιδιά 3 ετών και κάτω...

Διαβάστε αναλυτικά τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν στο athensmagazine.gr