Φωτιά τώρα στη Μυτιλήνη!

Στις φλόγες αγροτοδασική έκταση!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Φωτιά τώρα στη Μυτιλήνη!

Φωτιά μόλις ξέσπασε σε αγροτοδασική περιοχή στη Μυτιλήνη. Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με στόχο την αμεσότερη δυνατή κατάσβεσή της!

Πιο συγκεκριμένα, η φωτιά σημειώθηκε σε περιοχή με βλάστηση και το χειρότερο είναι πως στην κοντινή περιοχή υπάρχει και ξενοδοχειακή μονάδα.

φωτιά μυτιληνη

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το συμβάν έσπευσαν στον τόπο οι δυνάμεις της πυροσβεστικής και επιχειρείται μεγάλη προσπάθεια κατάσβεσής της από την πυροσβεστική υπηρεσία, εθελοντές, μηχανήματα του Δήμου Δυτικής Μυτιλήνης, πυροσβεστικά αεροσκάφη που εδρεύουν στην περιοχή, αλλά και ένα ελικόπτερο

Σε ανάρτησή του, ο δήμαρχος, Ταξιάρχης Βέρρος, αναφέρει πως η φωτιά είναι υπό έλεγχο.

Έπιασε πυρκαγιά τώρα στην Επίδαυρο

Συναγερμός! Μεγάλη φωτιά στη Μεσσηνία

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική, αφού έχει ξεσπάσει φωτιά στη Μεσσηνία, και συγκεκριμένα στο Δήμο Οιχαλίας. Στο σημείο έχουν σπεύσει 18 Πυροσβέστες με εννέα οχήματα, ενώ στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν από αέρος δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

​Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου πυρκαγιάς της Πολιτικής Προστασίας, για σήμερα Παρασκευή προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Στερεά Ελλάδα, Ήπειρο, νησιά Ιονίου, Πελοπόννησο, Κύθηρα, Κρήτη, νησιά Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί και στην Επίδαυρο.

Πηγή: athensmagazine.gr