Στέφανος Χίος: Οι κάμερες ασφαλείας "μαρτύρησαν" και τρίτο συνεργό! - Video

Υπήρξε και ένας τσιλιαδόρος

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Στέφανος Χίος: Οι κάμερες ασφαλείας

Η απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλων τις τελευταίες ημέρες και πολλές εξελίξεις για την υπόθεση είδαν το φως της δημοσιότητας. Με βάση ένα νέο βίντεο - ντοκουμέντο που δημοσιεύτηκε φέρεται να υπήρχε και τρίτο άτομο που συνέργησε στην απόπειρας δολοφονίας του Στέφανου Χίου.

Ειδικότερα, το βίντεο το οποίο αναρτήθηκε, αν προσέξετε, δείχνει ένα άλλο άτομο να βρίσκεται στον τόπο του εγκλήματος και να έχει λάβει το ρόλο του τσιλιαδόρου, καθ ' όσο η απόπειρα δολοφονίας βρισκόταν εν ενεργεία.

Όλο και περισσότερες πληροφορίες γίνονται γνωστές με το χρόνο και αναδεικνύουν τη φρικαλεότητα της κατάστασης αλλά και το πόσο τυχερός στάθηκε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος που παρά την οργανωμένη ενέδρα που στήθηκε εναντίον του, κατάφερε να βγει νικητής!

Αυτό είναι το βίντεο - ντοκουμέντο όπου οι κάμερες ασφαλείας "μαρτύρησαν" την ύπαρξη και τρίτου συνεργού!

Δείτε την οργισμένη απάντηση στον Νίκο Χατζηνικολάου - «Τουιτάρει από την πισίνα στην Εκάλη...»

Παίρνει εξιτήριο σήμερα ο Στέφανος Χίος

Σήμερα, εκτός απροόπτου, αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν από το πρωί της περασμένης Δευτέρας ο Στέφανος Χίος, ο οποίος είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια από άγνωστο δράστη.

Ήδη η αστυνομία έχει στα χέρια της τόσο το βίντεο της επίθεσης, όσο και ένα βίντεο που δείχνει πως ο «σχιστομάτης» δράστης είχε συνεργό, ο οποίος τον περίμενε με μηχανή μεγάλου κυβισμού να τον παραλάβει όταν θα ολοκλήρωνε την επίθεσή του.

Όπως φάνηκε στο πρώτο βίντεο της επίθεσης, ο Στέφανος Χίος ήταν πάρα πολύ τυχερός, γιατί μόλις δέχθηκε τους δυο πυροβολισμούς το όπλο του δράστη μπλόκαρε και έτσι αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος, επιδεικνύοντας τεράστια ψυχραιμία, άνοιξε με δύναμη την πόρτα του οχήματός του και κατέβηκε από το αυτοκίνητο με σκοπό να κυνηγήσει τον δράστη.

Στέφανος Χίος εξιτήριο

Η αστυνομία έχει εκτός από το υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος την κατάθεση του Στέφανου Χίου, αλλά και τους δυο κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης, ενώ από την περιγραφή του δημοσιογράφου αναζητά έναν χαμηλού αναστήματος άνδρα με «σχιστά» μάτια.

Δείτε εδώ και το σχόλιο που έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου για τον Στέφανο Χίο.

Πηγή: protothema.gr