Και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ

Μεγάλη ανησυχία στην ομάδα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ

Μεγάλη ανησυχία έχει ξεσπάσει στον ΠΑΟΚ καθώς έγινε γνωστή η είδηση πως βρέθηκε και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πριν από δύο μέρες, ο Μίροσλαβ Στοχ είχε αποκαλύψει ότι είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και ήδη βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού και λίγο πριν η αποστολή, στην οποία συμμετέχουν 30 ποδοσφαιριστές, αναχωρήσει για το Πήλιο, βρέθηκε και νέο θετικό κρούσμα κορονοϊού και ήδη το μέλος της αποστολής έχει αποκλειστεί.

Θυμίζουμε πως σήμερα, θα γίνει μία έκτακτη ενημέρωση από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά. Δείτε εδώ τι ώρα.

Πηγή: ethnos.gr

Συνωστισμός σε πλοίο στις Κυκλάδες εν καιρώ κορωνοϊού! - Οι εικόνες συγκλονίζουν

Παρ' όλο που η κυβέρνηση κρούει διαρκώς τον κώδωνα του κινδύνου με τις συστάσεις του για την προστασία από τον κορωνοϊό, τα νέα μέτρα που λαμβάνει και τη γενικευμένη προσπάθεια να συμμορφώσει τους πολίτες, τα αποτελέσματα δείχνουν το αντίθετο. Επιβάτες σε πλοίο στις Κυκλάδες προκάλεσαν συνωστισμό και εικόνες που λάβαμε μας συγκλόνισαν.

Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες που έχει στη διάθεσή του το iefimerida.gr κατά τη διάρκεια της επιβίβασης επιβατών σε πλοίο από λιμάνι νησιού των Κυκλάδων με προορισμό τον Πειραιά.

Οι εικόνες που συγκλονίζουν από πλοίο στις Κυκλάδες και ο συνωστισμός του επιβατικού κοινού

Συνωστισμος πλοιο κορωνοιος


Μπορεί όλοι οι επιβάτες να φορούν μάσκα κατά την επιβίβασή τους στο πλοίο, ωστόσο παρατηρείται έντονος συνωστισμός. Οι επιβάτες είναι κυριολεκτικά ο ένας δίπλα στον άλλο χωρίς να μπορούν να κρατήσουν το μέτρο της απόστασης.

Είναι η στιγμή της επιβίβασης, αμέσως μετά τον έλεγχο των εισιτηρίων και πριν οι επιβάτες φτάσουν στην αίθουσα που βρίσκονται οι θέσεις τους. Οσο περισσότεροι είναι οι επιβάτες τόσο μεγαλύτερη είναι η αναμονή, με αποτέλεσμα να παραμένουν εγκλωβισμένοι στον διάδρομο του πλοίου.


Υπενθυμίζεται πως πλέον στα πλοία της ακτοπλοΐας αυξάνεται το πρωτόκολλο της πληρότητας στο 80%, από 60% που ήταν έως σήμερα, και στο 85% από 65% στα πλοία που διαθέτουν καμπίνες. Παράλληλα τονίζεται πως θα πρέπει να διατηρείται η τήρηση ελάχιστης απόστασης του 1,5 μέτρου μεταξύ των επιβαινόντων σε αυτό, κάτι που στην πράξη φαίνεται δύσκολο.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Γέννησε 39χρονη θετική στον κορωνοϊό!