Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη: 10 νεκροί σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη: 10 νεκροί σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Ένα φρικτό ατύχημα έλαβε χώρα σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης. ένα τραγικό τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα στην Εγνατία οδό και απέβη μοιραίο για δέκα άτομα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες τους Mega, το όχημα βρισκόταν στον κόμβο του Αρδανίου, όταν φαφνικά εξετράπη της πορείας του. Αυτό κόστισε τη ζωή στα 10 από τα 12 άτομα που επέβαιναν σε αυτό. Τα υπόλοιπα 2 άτομα μεταφέρθηκαν με τραυματισμούς σε κοντινό νοσοκομείο.

ένα τραγικό τροχαίο είχε συμβεί 4 χρόνια πριν με θύμα τον Παντελή Παντελίδη που είχε σοκάρει τους πάντες. Πρόσφατα ο Ετεοκλής Παύλου δηλωσε το εξής για το τροχαίο Παντελή Παντελίδη: "Δικαίως ζητά αυτά τα λεφτά η Μίνα Αρναούτη!"

Θανατηφόρο τροχαίο στο Σχηματάρι: Ένας νεκρός

Ένα τραγικό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο 65,5 χλμ της Αθηνών-Λαμίας, στο Σχηματάρι, από το οποίο βρήκε μοιραίο θάνατο ένας οδηγός.

Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του φορτηγού, το οποίο έπεσε κολόνα και έγινε χίλια κομμάτια. Μάλιστα νωρίτερα ένα άλλο φορτηγό παρέσυρε μια γυναίκα, η οποία από θαύμα ζει.

Μετά τη σφοδρή σύγκρουση, στην οποία ενεπλάκησαν τρία οχήματα, απεγκλωβίστηκε από όχημα ένας σοβαρά τραυματίας. Σωλήνες έφυγαν από φορτηγό με αποτέλεσμα να πέσει σε κολόνα άλλο φορτηγό και ένα τζιπ να «κολλήσει» από πίσω του.

Ωστόσο, σοκ έχει προκαλέσει και το τροχαίο που σημειώθηκε στη Χαλκίδα και άφησε πίσω του μία τραυματισμένη 14χρονη. Την έφηβη παρέσυρε ένας ασυνείδητος οδηγός αγροτικού οχήματος την στιγμή που επέβαινε στο ποδήλατό της.

πηγή: athensmagazine.gr