Ηλεία: 3 στελέχη του ΕΟΔΥ διεγνώσθησαν με κορωνοϊό σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ηλεία: 3 στελέχη του ΕΟΔΥ διεγνώσθησαν με κορωνοϊό σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων

Τα στελέχη του ΕΟΔΥ κάνουν τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσουν την ασφάλεια για όλους μας και ενεργούν με πλήρη αυτοθυσία κάθε μέρα. Ο κίνδυνος δεν παύει όμως να παραμονεύει και για τους ίδιους... Όπως έγινε γνωστό 3 στελέχη του ΕΟΔΥ διεγνώσθησαν με κορωνοϊό στην περιοχή της Ηλείας.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι τρεις βρίσκονται ήδη σε κατ' οίκον περιορισμό και δεν νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι την Πέμπτη κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων προκειμένου να γίνει ιχνηλάτηση και τεστ στο προσωπικό και τους φιλοξενούμενους.

Νωρίτερα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 124 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας. Εξ αυτών, τα 44 εντοπίστηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ τα 15 είναι εισαγόμενα.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Εντωμεταξύ, τα κρούσματα στη χώρα μας αυξάνονται με ορμητικό ρυθμό. Δείτε εδώ πόσα κρούσματα καταγράφηκαν εχθές.

Συναγερμός στη Λάρισα - 7 γιατροί θετικοί στον κορωνοϊό

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στη Λάρισα με την είδηση πως 7 γιατροί, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, στα δύο νοσοκομεία της πόλης, στοιχεία που προκύπτουν από τα τεστ που διενεργήθηκαν στην περιοχή τις τελευταίες ώρες.

Μέχρι χθες, σύμφωνα με το larissanet, είχαν βρεθεί θετικοί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο δύο ειδικευόμενοι γιατροί και άλλοι δύο στο Γενικό νοσοκομείο. Με τα έως τώρα αποτελέσματα, άλλοι τρεις ειδικευόμενοι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο βρέθηκαν θετικοί, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους επτά (5 στο ΠΓΝΛ και 2 στο ΓΝΛ).

Έως το απόγευμα αναμένονται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από το περίπου 60 τεστ που ελήφθησαν από το ΓΝΛ, ενώ κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε και στη Μύκονο.

Κορωνοϊός νέα κρούσματα

Πηγή: protothema.gr