Θρήνος! Πέθανε ο Κώστας Μιχαήλ

Θλίψη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος! Πέθανε ο Κώστας Μιχαήλ

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση πως «έφυγε» από τη ζωή στα 90 του χρόνια ο Κώστας Μιχαήλ, ο οποίος έζησε και δούλευε στο Λονδίνο ως ζαχαροπλάστης για πολλά χρόνια. Σοκ επικρατεί και στον καλλιτεχνικό χώρο μετά τον χαμό γνωστού τραγουδιστή.

Σύμφωνα με την Παροικιακή, ο 90χρονος Κύπριος πέθανε στις 5 Αυγούστου 2020. «Ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος με ευγενική και γενναιόδωρη καρδιά. Ήταν ένας στοργικός παππούς, ο οποίος αφήνει πίσω του επτά εγγόνια και πέντε δισέγγονα. Έζησε και δούλεψε στο Λονδίνο ως ζαχαροπλάστης, ενώ έγινε γνωστός για τα νόστιμα γλυκά του αλλά και τη τούρτα της επετείου της Βασίλισσας Ελισάβετ και του Πρίγκιπα Φίλιππου».

Κώστας Μιχαήλ θάνατος

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο St John the Baptist Greek Orthodox Church, Wightman Road. Αντί για λουλούδια η οικογένεια κάνει έκκληση να γίνονται προσφορές στο Vascular Dementia Research, το οποίο φρόντισε τον 90χρονο τις τελευταίες του στιγμές.

Θρήνος έχει ξεσπάσει και με τον θάνατο του Ντίνου Χριστιανόπουλου. Δείτε εδώ τις πληροφορίες για την κηδεία του.

Πηγή: athensmagazine.gr

Πέρα από τον Κώστα Μιχαήλ πέθανε και ο Βαγγέλης Καραβασάνης

Το τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του στον Περιφερειακό του Βόλου έκοψε το νήμα της ζωής του 45χρονου Βολιώτη επιχειρηματία Βαγγέλη Καραβασάνη, με το θρήνο να κυριαρχεί στην οικογένειά του και στην τοπική κοινωνία, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Η εξόδιος ακολουθία του Βαγγέλη Καραβασάνη θα ψαλεί αύριο Τρίτη 11 Αυγούστου, στις 18:00 και στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, με τη σωρό του να βρίσκεται εκεί από τις 17:30.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο της Άλλης Μεριάς. Ο άτυχος 45χρονος άνδρας αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Λαμπρινή, τις δυο κορούλες του, καθώς και τη μητέρα του και τον αδερφό του…

Θρήνος έχει ξεσπάσει και με την είδηση πως πέθανε ένας πολύ νεαρός μπασκετμπολίστας. Δείτε εδώ για ποιον πρόκειται.

Πηγή: athensmagazine.gr