Σοκ: 20χρονος παρασύρθηκε από 6 οχήματα στη Θεσσαλονίκη!

Τραγικός θάνατος

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Σοκ: 20χρονος παρασύρθηκε από 6 οχήματα στη Θεσσαλονίκη!

Δεν είναι λίγες οι φορές που αθώα άτομα χάνουν τη ζωή τους μάταια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και η συγκεκριμένη περίπτωση. Σοκάρει η είδηση του θανάτου ενός 20χρονου αγοριού που βρέθηκε στο λάθος μέρος τη χειρότερη στιγμή.Ο άτυχος νεαρός βρήκε τραγικό θάνατο αφού παρασύρθηκε από 6 οχήματα στη Θεσσαλονίκη!

Αναλυτικότερα, την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένα 20χρονο αγόρι τη στιγμή που διέσχιζε το δρόμο ,όταν ξαφνικά παρασύρθηκε από έξι οχήματα. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο 28ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς. Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει σύσσωμη την τοπική κοινότητα, ενώ ο θρήνος έχει απλωθεί παντού.

20χρονος παρασύρθηκε από 6 οχήματα στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με την αστυνομία, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 41χρονη παρέσυρε 20χρονο, ο οποίος κινούνταν πεζός και στη συνέχεια παρασύρθηκε διαδοχικά από 5 άλλα οχήματα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

νεκρος 20χρονος θεσσαλονικη

ΠΗΓΗ: skai.gr

Μία τραγωδία σημειώθηκε και στις φυλακές Κορυδαλλού. Νεκρός ήταν ένας 29χρονος. Διαβάστε εδώ.

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρό 27χρονο "ξέβρασε" η θάλασσα στην παραλία της Νέας Ηράκλειας

Σοκ στη Χαλκιδική με νεκρό που "ξέβρασε" η θάλασσα στην παραλία της Νέας Ηράκλειας. Τι ακριβώς συνέβη; Το ερευνά η αστυνομία...

Ειδικότερα, προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης
Νεκρός ανασύρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ένας 27χρονος κολυμβητής από τη θαλάσσια περιοχή της Νέας Ηράκλειας στη Χαλκιδική.

Η Λιμενική Αρχή της Νέας Μηχανιώνας ενημερώθηκε χθες για τον 27χρονο αγνοούμενο και ξεκίνησαν αμέσως έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό τους. Ο νεαρός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και ανασύρθηκε με τη συνδρομή του πληρώματος ΕΚΑΒ.

Η σορός του διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης. Φρίκη στην Θεσσαλονίκη - Νεκρό 4χρονο αγοράκι

ΠΗΓΗ: Protothema.gr