Εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη ο Σωτήρης Τσιόδρας - Στα 35 τα κρούσματα στον οίκο ευγηρίας

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη ο Σωτήρης Τσιόδρας - Στα 35 τα κρούσματα στον οίκο ευγηρίας

Στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, μεταβαίνει εσπευσμένα σήμερα ο Σωτήρης Τσιόδρας, μετά τον εντοπισμό 34 κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε οίκο ευγηρίας, γεγονός που έχει προκαλέσει τη μεγάλη ανησυχία του λοιμωξιολόγου.

Πρόκειται για 31 ηλικιωμένους, αλλά και 3 εργαζόμενους του οίκου ευγηρίας. Μόλις εντοπίστηκαν τα κρούσματα σήμανε συναγερμός στους ειδικούς, καθώς στον οίκο ευγηρίας φιλοξενούμενοι και προσωπικό είναι 120 άτομα. Μάλιστα έχουν ήδη ξεκινήσει τεστ και ιχνηλατήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 7 ηλικιωμένοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου και η κατάσταση της υγείας τους είναι επιβαρυμένη, καθώς έχουν υποκείμενα νοσήματα, ενώ οι νεκροί στην Ελλάδα έφτασαν τους 215.

Ένας ακόμα ηλικιωμένος μεταφέρθηκε πριν λίγη ώρα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ιχνηλάτησης. Απότον οίκο ευγηρίας έχουν ληφθεί περισσότερα από 170 δείγματα.

Πηγή: iefimerida.gr

Κορωνοϊός: Νέα κρούσματα και από το δεύτερο γάμο στον Έβρο!

Τα τελευταία 24ωρα η χώρα μας βλέπει μεγάλη αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού. Αρκετά από αυτά βρίσκουν αφετηρία - εστία γάμους, όπως σε αυτήν την περίπτωση που εντοπίστηκαν νέα κρούσματα από τον δεύτερο γάμο στον Έβρο.

Αναλυτικά, κρούσματα κορονοϊού και σε δεύτερο γάμο, πολιτικό που έγινε στον Έβρο, βρέθηκαν και ήδη έχει προκληθεί αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή. Τόσο ο γαμπρός, ο οποίος μάλιστα φέρεται να είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, όσο και η νύφη, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό μετά από τεστ που έκαναν.

Νέα κρούσματα και από το δεύτερο γάμο στον Έβρο!

Ηρθαν σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr από το εξωτερικό, όπου αυτό τον καιρό είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του γαμπρού και η χώρα στην οποία βρισκόταν έχει σημαντικό πρόβλημα με πολλά κρούσματα κορονοϊού.

Όσοι πάντως συμμετείχαν στο γάμο έχουν πληροφορηθεί την συγκεκριμένη εξέλιξη και κάποιοι αυτοβούλως πήγαν και έδωσαν δείγμα προκειμένου να υποβληθούν στο απαραίτητο τεστ και να διαπιστωθεί το μέγεθος διασποράς του ιού. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να ληφθούν μέτρα και για τον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο συγκεκριμένος πολιτικός γάμος.

κορωνοιος εβρος γάμος

Ανασφάλεια και άγχος προκαλούν τα 82 κρούσματα στην Αττική

ΠΗΓΗ: ethnos.gr