Amber Alert: Εξαφανίστηκε ανήλικη στη Θεσσαλονίκη!

Μπορείτε να βοηθήσετε;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Amber Alert: Εξαφανίστηκε ανήλικη στη Θεσσαλονίκη!

Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη ύστερα από την εξαφάνιση ενός ανήλικου κοριτσιού ηλικίας 15 ετών. Έχει κινητοποιηθεί το Χαμόγελο του Παιδιού και οι Τοπικές Αρχές, ενώ έχει εκδοθεί και σήμα Amber Alert. Το κορίτσι αυτό ονομάζεται Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου και η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Αναλυτικότερα, η εξαφάνισή της σημειώθηκε στις 14/8/2020 και ώρα 19:00, στην Θεσσαλονίκη. Η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου είναι 15 ετών.

Αυτή είναι η ανήλικη Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου που εξαφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη - Μπορείτε να βοηθήσετε;

εξαφάνιση ανήλικης θεσσαλονική

Παράλληλα, η Κωνσταντίνα έχει μαύρα μακριά μαλλιά και καστανά μάτια, κανονικό ύψος και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο σορτς, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα, αθλητικά παπούτσια και ψηλές κάλτσες με φράουλες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Πριν λίγο καιρό είχε εξαφανιστεί και μια 13χρονη στη Θεσσαλονίκη που αισίως βρέθηκε!

Συναγερμός - Εξαφανίστηκε 16χρονη στην Ξάνθη

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Ξάνθης, για την εξαφάνιση της 16χρονης, Ιλκνούρ Μ. Η εξαφάνιση της μικρής έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στις Αρχές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

Στις 26/7/2020, στις 07:00, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή της Ξάνθης, η Ιλκνούρ Μ., 16 ετών. Η Ιλκνούρ Μ.έχει ύψος 1,65 μ., 52 κιλά βάρος, καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσετζιν παντελόνι, γαλάζια μπλούζα, λευκά αθλητικά παπούτσια και κρατούσε εκρού σχολική τσάντα με λουλούδια.

Ένα θρίλερ έχει λάβει χώρα και στην Κρήτη όπου αγνοούνται 4 άνθρωποι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Εξαφάνιση 16χρονης στην Ξάνθη

Πηγή: ethnos.gr