Τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζες στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζες στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στις αρχές μετά από τηλεφωνήματα για βόμβα σε δύο υποκαταστήματα τράπεζας στην Νεάπολη και στην οδό Γιαννιτσών.

Έρευνες με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο πραγματοποιούνται αυτήν την ώρα σε υποκατάστημα Τράπεζας στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας.

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία προχώρησε σε αποκλεισμό της περιοχής κλείνοντας την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου από το ύψος της Λαγκαδά μέχρι την οδό Παπανδρέου αναφέρει το GRtimes.gr.

Υπάρχει η πληροφορία ότι οι βόμβες θα εκραγούν στις 12:30, ενώ δείτε εδώ και τις τελευταίες εξελίξεις από το άγριο φονικό που έλαβε χώρα στην Καλαμπάκα.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Πέρα από τα τηλεφωνήματα για βόμβα, στη Θεσσαλονίκη υπάρχει έντονη ανησυχία για τα νέα κρούσματα σε οίκο ευγηρίας

Πολύ ανησυχητικά είναι τα νέα που έρχονται από τη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες άλλος ένας οίκος ευγηρίας έχει γίνει "εστία" κρουσμάτων του κορωνοϊού και "φιλοξενεί" 12 κρούσματα. Υπερμεγέθες είναι το άγχος για την τύχη των ηλικιωμένων ανθρώπων που διαμένουν στο εν λόγω γηροκομείο.

Πιο αναλυτικά, Νέα διασπορά του κορωνοϊού εντοπίζεται σε οίκο ευγηρίας εντοπίζεται στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ3, 12 άτομα από τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Εστία Παπαγεωργίου» που ανήκει στη Μητρόπολη Νεαπόλεως στον Εύοσμο έχουν διαγνωσθεί θετικά στον κορωνοϊό.

12 κρούσματα κορωνοϊού σε οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για 11 ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στον οίκο ευγηρίας και ένα άτομο από το νοσηλευτικό προσωπικό. Οι εννέα εξ αυτών έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και οι άλλοι τρεις στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».

 οίκος ευγηρίας 12 θετικοί Κορωνοϊός Θεσσαλονίκη

Ο αριθμός των φιλοξενουμένων στο γηροκομείο ανέρχεται σε 45.

Σημειώνεται πως από τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι που αποτέλεσε την πρώτη εστία διασποράς του κορωνοϊού σε ηλικιωμένους στην πόλη έχουν καταλήξει συνολικά από κορωνοϊό έξι ένοικοι.

ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr