Τραγωδία στην Καλαμπάκα: Στη φυλακή ο 60χρονος

Δεν θέλησε να εκπροσωπηθεί νομικά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τραγωδία στην Καλαμπάκα: Στη φυλακή ο 60χρονος

Τον δρόμο για τις Φυλακές Τρικάλων πήρε ο 60χρονος για το τραγικό έγκλημα στην Παναγιά Καλαμπάκας, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, κατά το οποίο ο άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια ενός καυγά και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr το μεσημέρι της Τρίτης ο 60χρονος, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου προκειμένου να απολογηθεί.

Εμφανώς καταβεβλημένος, δεν θέλησε να εκπροσωπηθεί νομικά.

Μετά τη σύντομη απολογία του, με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος και πήρε το δρόμο για τις Φυλακές της Μπαλκούρας

Το χρονικό

Το τραγικό συμβάν έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν μετά από έντονο καυγά του ζευγαριού, ο 60χρονος φέρεται να πυροβόλησε τρεις φόρες την 52χρονη γυναίκα του. Έπειτα από λίγο, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, τραυματίζοντας την κοιλιακή του χώρα με μαχαίρι.

Συγχωριανοί που αντιλήφθηκαν το τραγικό συμβάν αλλά και ένας γιατρός που προσέτρεξε για βοήθεια ειδοποίησαν ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Τη σορό της γυναίκας παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ ο άντρας που φέρεται να περίμενε την αστυνομία για να συλληφθεί, ενώ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών χωρίς το τραύμα του να εμπνέει ανησυχία

Το ζευγάρι φέρεται να ήταν σε διάσταση, ενώ είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, ενώ σοκ προκαλεί και η άγρια δολοφονία Έλληνα επιχειρηματία.

Πηγή: protothema.gr

Σοκ προκαλεί η στυγερή δολοφονία τραγουδιστή!

Τεράστιο σοκ προκαλέι η στυγερή δολοφονία τραγουδιστή που άφησε την τελευταία του πνοή στον δρόμο όταν άγνωστη έστησαν σε εκείνον και την παρέα του ενέδρα θανάτου!

Συγκεκριμένα, ο άτυχος τραγουδιστής είναι ο ράπερ FBG DUCK, γνωστός στην Αμερική. Όπως προαναφέραμε στο πλευρό του ράπερ βρίσκονταν και άλλα δύο άτομα, τα οποία επίσης πυροβόλησαν οι αδίστακτοι δολοφόνοι. Τα άτομα αυτά διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Αυτός είναι ο τραγουδιστής που έπεσε θύμα στυγερής δολοφονίας

Το άγριο περιστατικό έχουν καταγράψει οι κάμερες και οι εικόνες σοκάρουν. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο τραγουδιστής και η παρέα του έκαναν τα ψώνια τους όταν ένα αμάξι σταμάτησε δίπλα τους και ξεκίνησε να τους γαζώνει με μανία.

δολοφονια τραγουδιστη

"Είδαμε τον πυροβολισμό τριών ανδρών. Ένα όχημα σταμάτησε και οι ένοπλοι που κατέβηκαν πυροβόλησαν τους άνδρες. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε ένας εξ αυτών" ανέφερε ο σερίφης Daniel O'Shea.

Να θυμίσουμε πως τον Ιούνιο του 2018, ο FBG Duck είχε γίνει ξανά στόχος επίθεσης, ωστόσο τότε είχε σωθεί καθώς οι σφαίρες τον είχαν βρει στον ώμο.