Ράγισε καρδιές ο Τάκης Ζαχαράτος - Η απώλεια που τον τσάκισε: "Μου λείπεις"

Δείτε την συγκινητική ανάρτηση

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές ο Τάκης Ζαχαράτος - Η απώλεια που τον τσάκισε:

Μία άκρως συγκινητική ανάρτηση κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα ο Τάκης Ζαχαράτος. Στην ανάρτησή του αυτή ο αγαπημένος showman αναφέρεται στην απώλεια που το τσάκισε και με τα λόγια του έχει ως αποτέλεσμα να ραγίζει πολλές καρδιές. Ποια είναι η εν λόγω απώλεια;

Πάνε 3 ολόκληρα χρόνια από τότε που πέθανε η εμβληματική ηθοποιός, Ζωή Λάσκαρη και ο Τάκης την αναπολεί με πολλή αγάπη και στοργή, ενώ θυμίζουμε πως αρκετές φορές την είχε ενσαρκώσει στις μεταμορφώσεις του. Δείτε παρακάτω την άκρως συγκινητική ανάρτηση που δημοσίευσε.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε ο Τάκης Ζαχαράτος με τη Ζωή Λάσκαρη και ράγισε καρδιές

Χαρακτηριστικά, στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε με μεγάλη στοργή και βαθιά συγκινημένος: "Τόσο τυχερός που σε συνάντησα ΖΩΗ μου!!!!!Μου λείπεις !!!!"

Τάκης Ζαχαράτος Ζωή Λάσκαρη

Τάκης Ζαχαράτος ανάρτηση για Ζωή Λάσκαρη

Έριξε "άκυρο" στον Τάκη Ζαχαράτο η Μελίνα Ασλανίδου. Δείτε εδώ ακριβώς τι συνέβη.

Έπος! Ο Τάκης Ζαχαράτος έγινε... Σωτήρης Τσιόδρας

Για ακόμα μία φορά, ο Τάκης Ζαχαράτος κατάφερε να κάνει την πιο επική μεταμφίεση και να γίνει ίδιος με τον Σωτήρη Τσιόδρα! Μετά την εμφάνισή του ως Νίκος Χαρδαλιάς, ο γνωστός showman κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του και να προκαλέσει πανικό στο Instagram.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους στη χώρα και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα μέσα από τις δύο απίστευτες μεταμφιέσεις του ως Νίκος Χαρδαλιάς και Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο γνωστός λοιμωξιολόγος μπήκε με "φόρα" στις ζωές μας και την προηγούμενη εβδομάδα θέλησε να αποχαιρετήσει τους πολίτες και την καθιερωμένη ενημέρωση. Δείτε εδώ τα συγκινητικά του λόγια.

Προκειμένου να τον αποχαιρετήσει με τη σειρά του, ο Τάκης Ζαχαράτος έβαλε τα γυαλιά του και ανακοίνωσε τα νέα κρούσματα στη χώρα.

Έτσι έγινε σαν τον Σωτήρη Τσιόδρα ο Τάκης Ζαχαράτος

«Κύριε Σωτήρη Τσιόδρα σας ευχαριστούμε πολύ που ήσασταν δίπλα μας σαν πατέρας με στοργή με φροντίδα και δύναμη.... Ξέραμε ότι ήμασταν μαζί στο φόβο. Και όχι μόνοι!», έγραψε κάτω από την ανάρτηση που έκανε με την νέα του εμφάνιση ως Σωτήρης Τσιόδρας.

Τάκης Ζαχαράτος Σωτήρης Τσιόδρας

Δείτε τον Τάκη Ζαχαράτο ως Νίκο Χαρδαλιά

Ο Τάκης Ζαχαράτος έγινεΝίκος Χαρδαλιάς. Ποια η απάντηση του υφυπουργού στο χιουμοριστικό βιντεάκι το οποίο ανέβασε; Θα κλάψετε στα γέλια μόλις δείτε αυτή την χιουμοριστική μεταμφίεση που έκανε στο Instagram.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υπήρξε τις μέρες της πανδημίας ένα γνωστό πρόσωπο για εμάς όπως και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και φυσικά συζητήθηκε όχι μόνο για το έργο του αλλά και για το ιδιαίτερο και μερικές φορές σκληρό ύφος που ανακοίνωνε κάποια από τα μέτρα. Ο υπουργός λοιπόν δεν ξέφυγε από τον Τάκη Ζαχαράτο ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στο θέατρο Άλσος με μια απολαυστική παράσταση.

Ο Τάκης Ζαχαράτος με μια πραγματικά πολύ πετυχημένη μεταμφίεση γίνεται Νίκος Χαρδαλιάς και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό! Δείτε εδώ και ένα ακόμη βίντεο που είχε κάνει πριν λίγο καιρό για τον Νίκο Χαρδαλιά.

O Τάκης Ζαχαράτος δημιούργησε αυτό το βίντεο έτσι ώστε να προωθήσει τις παραστάσεις του στο Άλσος, στο Πεδίο του Άρεως. Μετά τα συνεχή sold out στο Παλλάς τον περασμένο χειμώνα, ο γνωστός showman επιστρέφει για 20 μοναδικές παραστάσεις και δίνει μια εικόνα στο κοινό του για τις μιμήσεις που ετοιμάζει.

«Καλήσπερα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol…
Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos …Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου» .. έγραψε ο Τάκης κάτω από το βίντεο

Τι έχει να πει όμως ο υφυπουργός; Τα καλύτερα φυσικά. Με φανερή διάθεση χιούμορ και από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αρχικά αντέδρασε με καρδιά και στη συνέχεια δήλωσε ότι θα είναι στο Άλσος στις 15 Ιουλίου στην πρεμιέρα της παράστασης.

Δείτε την χιουμοριστική ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλήσπερα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol... Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos ... Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου .... Special thanks @achilleas_charitos @geolyc @nikolaidi_filitsa #toalsos #xardalias #summer2020 #summerinathens #summerinthecity #comedy #staypositive #staysafe #theater @eltorou @eugenia_peroukes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Takis Zaxaratos (@takiszacharatos) στ