Συγκλονισμένη η Κέρκυρα - Νεκρό βρέφος 4 μηνών

Τραγικό συμβάν

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Συγκλονισμένη η Κέρκυρα - Νεκρό βρέφος 4 μηνών

Τραγωδία άνευ προηγουμένου σημειώθηκε στην περιοχή της Κέρκυρας, καθώς έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου ενός βρέφους, μόλις 4 μηνών. Το άτυχο βρέφος βρήκε άδικο και πρόωρο θάνατο, αφήνοντας μετέωρη και συγκλονισμένη ολόκληρη την τοπική κοινότητα της Κέρκυρας.

Αναλυτικότερα, μια τραγική είδηση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί. Πρόκειται για ένα μωρό 4 μηνών το οποίο βρέθηκε νεκρό από τους γονείς του οι οποίοι βρισκόταν διακοπές στο νησί μας και ήρθαν έρθει από την Αγγλία.

Νεκρό βρέφος 4 μηνών στην Κέρκυρα

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί σε ξενοδοχείο στον Άγιο Γεώργιο Αργυράδων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μητέρα τάισε το μωρό το βράδυ με το μπιμπερό και του το άφησε στο στόμα με αποτέλεσμα να πνιγεί από το γάλα.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια και αν το μωρό αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας ενώ αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση.

ΠΗΓΗ: corfunews.gr

Τραγωδία σημειώθηκε και σε ζωολογικό κήπο όπου αρκούδες σκότωσαν 11χρονο. Διαβάστε εδώ τι συνέβη.

Πάτρα: Στη ΜΕΘ βρέφος 10 μηνών από τσίμπημα μαύρης χήρα

Ανησυχία επικρατεί σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, μετά τα δύο περιστατικά με τσίμπημα μαύρης αράχνης, γνωστή και ως «μαύρη χήρα» ενώ μάλιστα στη μία από τις δύο περιπτώσεις κινδύνευσε βρέφος 10 μηνών από την Αμφιλοχία.

Όπως μετέδωσε το OPEN TV και η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», το μωράκι μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων της Πάτρας, όπου πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία χορήγησης του αντιαραχνικού ορού, ενώ από το δηλητήριο της αράχνης προκλήθηκαν στο παιδί επιπλοκές στη καρδιά, στο έντερο και το νευρικό σύστημα.

Παράλληλα, πριν από λίγα 24ωρα, μαύρη αράχνη τσίμπησε και μία γυναίκα σε αγροτική περιοχή στην Τριταία Αχαϊας. Η γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία, λιποθύμησε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία της.

Περισσότερα, στο βίντεο του OPEN TV που ακολουθεί:

Δείτε επίσης εδώ τι συμβαίνει στην Πάτρα με τα κρούσματα του κορωνοϊού

Τι είναι η μαύρη χήρα

Η Μαύρη χήρα είναι μια από τις πολλές αράχνες που ανήκουν στο γένος Latrodectus. Το όνομά της αναφέρεται στην τάση των θηλυκών σε ορισμένα είδη να καταβροχθίζουν το αρσενικό μετά το ζευγάρωμα. Tο δηλητήριο της Μαύρης χήρας αποτελείται από νευροτοξίνες και, σε εξασθενημένους οργανισμούς, μπορεί να προκαλέσει παράλυση ή ακόμα και το θάνατο.