Κεφαλονιά: Βρέθηκε το σκάφος που αγνοείτο αλλά όχι οι επιβάτες

Κανονικό θρίλερ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κεφαλονιά: Βρέθηκε το σκάφος που αγνοείτο αλλά όχι οι επιβάτες

Σε κανονικό θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση με το σκάφος που αγνοείτο στην Κεφαλονία. Το σκάφος βρέθηκε ωστόσο όχι οι επιβάτες τους με την ανησυχία των Αρχών να μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Το σκάφος «Δίας» εντοπίστηκε από το Λιμενικό σε παραλία της δυτικής Λευκάδας. Διενεργήθηκε εξονυχιστικός έλεγχος στο σκάφος για την εύρεση οποιαδήποτε στοιχείου σχετικά με τους τέσσερις επιβαίνοντες, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή, όταν ο 30χρονος άντρας μαζί με την παρέα του, άλλα τρία άτομα, ενοικίασαν σκάφος, για να πραγματοποιήσουν μονοήμερη εκδρομή στις παραλίες της περιοχής. Το σκάφος έπρεπε να είχε επιστρέψει στο Αργοστόλι αργά το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με το μισθωτήριο συμβόλαιο, πράγμα που δεν έγινε ποτέ!

Εξαφάνιση σκάφους

Στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης του σκάφους "ΔΙΑΣ" με αριθμό νηολογίου Σ.Α. 478 και μήκος 4,8 μέτρα, ειδοποίησε τη Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας. Αμέσως άρχισαν οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Κεφαλονιάς, από περιπολικό σκάφος του λιμεναρχείου, ένα σκάφος FRONTEX, πέντε ιδιωτικά σκάφη και δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, ενώ ένα κανονικό θρίλερ έλαβε χώρα και χθες στο Μεσολόγγι όταν ένας 35χρονος πατέρας έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία.

Θρίλερ στο Πέραμα - Μαχαίρωσαν 81χρονο και έβαλαν φωτιά στο σπίτι του

Ένα κανονικό θρίλερ έλαβε χώρα χθες βράδυ στο Πέραμα, καθώς έγινε γνωστό πως άγνωστοι μαχαίρωσαν έναν άτυχο 81χρονο και στη συνέχεια έκαψαν το σπίτι του προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη τους και να μην τους εντοπίσει η αστυνομία.

Ερευνα διεξάγεται από αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής σε ένα σπίτι στο Πέραμα όπου βρέθηκε νεκρός ένας 81χρονος άνδρας. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, ο άνδρας είχε τραύματα στον λαιμό, που είχαν προκληθεί πιθανώς από μαχαίρι κι έτσι το τμήμα ανθρωποκτονιών ανέλαβε την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι ο δράστης ή οι δράστες, που το κίνητρό τους ήταν προφανώς η ληστεία, καθώς το σπίτι ήταν ανάστατο, πάλεψαν με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος φέρεται να αντιστάθηκε και προχώρησαν στην δολοφονία του, ενώ στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο σπίτι για να φανεί ότι επρόκειτο για πυρκαγιά.

Ηλπιζαν δε, να απανθρακωθεί το πτώμα του ηλικιωμένου και να μην βρεθούν ίχνη, όμως η φωτιά δεν επεκτάθηκε καθώς η Πυροσβεστική έδρασε άμεσα, ενώ σοκ προκαλεί και η στυγερή δολοφονία τραγουδιστή.

Πηγή: ethnos.gr