Ατύχημα σε στρατόπεδο της Αττικής - Τι λένε οι πληροφορίες;

Τραυματίστηκαν δύο στρατιώτες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ατύχημα σε στρατόπεδο της Αττικής - Τι λένε οι πληροφορίες;

Τραυματισμός δύο στρατιωτών από εκπυρσοκρότηση τυφεκίου συνέβη τις πρωινές ώρες της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου σε στρατόπεδο της Αττικής.Τι λένε οι πληροφορίες;

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού, στην οποία αναφέρει:

«Τις πρωινές ώρες της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου 2020, οι Στρατιώτες Ι.Κ. και Χ.Π. οι οποίοι υπηρετούν σε Μονάδα της Αττικής, τραυματίστηκαν ελαφρά στα κάτω άκρα, συνεπεία εκπυρσοκρότησης τυφεκίου, εντός στρατοπέδου.

Οι Οπλίτες Θητείας διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) για την παροχή πρώτων βοηθειών. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται αρμοδίως».

Πηγή: ethnos.gr

Τραυματισμό είχαμε και στην Μύκονο. Μια 17χρονη χτύπησε την ώρα που έκανε τζετ σκι. Τι λένε οι πληροφορίες για την υγεία της;

Εκτροχιάστηκε τρένο του Προαστιακού στο Ξυλόκαστρο

Μόλις πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση του εκτροχιασμού συρμού του Προαστιακό. Συγκεκριμένα, ένα τρένο του Προαστιακό στην περιοχή του Ξυλόκαστρου εξετράπη της πορείας του 500 µέτρα πριν από το σταθμό του Προαστιακού στο Ξυλόκαστρο.

Αναλυτικότερα, σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι σημειώθηκε εκτροχιασμός συρμού του Προαστιακού λίγο προτού καταφθάσει στην στάση του Ξυλόκαστρου, ενώ στο σημείο σπεύδουν οχήματα της Π.Υ, περιπολικά καθώς και ΕΚΑΒ.Ταυτοχρόνως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν αναφορές για σοβαρά τραυματισμένα άτομα.

Αυτός είναι ο συρμός του Προαστιακού που εκτροχιάστηκε κοντά στο Ξυλόκαστρο

Εκτροχιασμός Τρένο Προαστιακός Ξυλόκαστρο

Άνθρωπος βρήκε τραγικό θάνατο στις ράγες του τρένου κοντά στην Αχαρνών

Παράλληλα, πρόσφατα είχε εκτροχιαστεί και ένα συρμός του ΗΣΑΠ

Τρένο του ΗΣΑΠ εκτροχιάστηκε στον σταθμό της Κηφισιάς πριν από λίγο με δυνάμεις της πυροσβεστικής να σπεύδουν στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τρένο λόγω ολισθηρότητας έφυγε από τις ράγες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δέκα άτομα.

Τρένο ΗΣΑΠ εκτροχιασμός