Τραγωδία: Νεκρός ο αλεξιπτωτιστής των ένοπλων δυνάμεων

Είχε παρασυρθεί από τους ισχυρούς ανέμους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία: Νεκρός ο αλεξιπτωτιστής των ένοπλων δυνάμεων

Τραγική είναι η κατάληξη του αλεξιπτωτιστή που είχε παρασυρθεί από τους ισχυρούς ανέμους την Πέμπτη! Δεν τα κατάφερε τελικά.

Κατά τη διάρκεια νυχτερινής άσκησης από το ειδικό τμήμα αλεξιπτωτιστών, ο στρατιώτης παρασύρθηκε από τον δυνατό αέρα, εκτός της ζώνης ρίψης.

Ξεκίνησαν αμέσως έρευνες και οι συνάδελφοί του τον εντόπισαν και τον μετέφεραν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας
«Από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώνεται ότι τη νύχτα 3 προς 4 Σεπτεμβρίου 2020, ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Κ.Μ. της δυνάμεως Μονάδας της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια νυχτερινού χερσαίου επιχειρησιακού άλματος ελευθέρας πτώσεως τραυματίστηκε θανάσιμα.

Κρήτη: Νεκρός άντρας βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο

Το ΓΕΕΘΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως».


Πηγή: iefimerida.gr

Θρίλερ στην Κύπρο με πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη

Θρίλερ επικράτησε στην Κύπρο, καθώς βρέθηκε πτώμα 64χρονου άνδρα σε προχωρημένη σήψη, με την Αστυνομία να συλλαμβάνει τον 25χρονο γιο του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας σήμερα (24/8) το πρωί, του εντοπισμού του πτώματος είχε προηγηθεί δήλωση εξαφάνισης από φιλικό πρόσωπο 64χρονου ότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δέκα ημέρες, ενώ πρόσφατα στην Ελλάδα βρέθηκε πτώμα πίσω από γήπεδο.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, στο σημείο εντοπισμού μετέβησαν οι ιατροδικαστές Σ. Σοφοκλέους, Ν. Χαραλάμπους και Ο. Ορθοδόξου οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία, κατά την οποία ηγέρθησαν υπόνοιες εγκληματικής ενέργειας. Κρίθηκε αναγκαία η άμεση διενέργεια νεκροτομής, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι στη σορό υπήρχαν πέντε τραύματα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών της αστυνομίας και ανακρίσεων, ο 25χρονος γιος του θύματος φέρεται να παραδέχθηκε ότι ο ίδιος σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι στις 9/8/2020, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζαν στις σχέσεις τους. Ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις έρευνες. Συγκλονίζει η γυναίκα που εντόπισε ένα άλλο πτώμα στην περιοχή Βοτσαλάκια

Πηγή: Athensmagazine.gr