Αντώνης Βλοντάκης: Έτσι αποχαιρέτησε τον πολύ καλό του φίλο και πολίστα Αλέξη Σταϊκόπουλο

Τα συγκινητικά λόγια...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αντώνης Βλοντάκης: Έτσι αποχαιρέτησε τον πολύ καλό του φίλο και πολίστα Αλέξη Σταϊκόπουλο

Με μια συγκινητική ανάρτηση του αποχαιρέτησε ο Αντώνης Βλοντάκης τον φίλο και πολίστα Αλέξη Σταϊκόπουλου ο ποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή έπειτα από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στην παραλιακή, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.

Το συγκεκριμένο γεγονός συντάραξε τον Αντώνη Βλοντάκη ο οποίος δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία και συγκίνησε με τα λόγια του.

Σε τροχαίο σκοτώθηκαν επίσης τα παιδιά γνωστής μακιγιεζ

«Οι καλύτεροι φεύγουν νωρίς, καλό Παράδεισο φίλε».

Αντώνης Βλοντάκης δημοσίευση

Νεκρός 26χρονος Youtuber

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε ένας από τους διασημότερους Youtuber του κόσμου, ο οποίος ήταν μόλις 26 ετών.

Ο λόγος για τον Lloyd Cafe Cadena με καταγωγή από την Ασία, ο οποίος ήταν ένα από τα αστέρια του internet.

Είχε πάνω από 8 εκατομμύρια χρήστες εγγεγραμμένους στο κανάλι του. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Πέθανε και ο Έρικ Μορίλο.

youtuber Lloyd Cafe Cadena

Πένθος - Έφυγε από τη ζωή ο Τζο Ουίλιαμς

Ο Τζο Ουίλιαμς, πρώην πρωθυπουργός των Νήσων Κουκ, έφυγε από τη ζωή στη Νέα Ζηλανδία εξαιτίας της μόλυνσής του από τον νέο κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι νεοζηλανδικές αρχές.

Ο Ουίλιαμς, 85 ετών, ο οποίος έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στη Νέα Ζηλανδία, είναι 24ος νεκρός ο οποίος καταμετράται στη χώρα εξαιτίας της πανδημίας. Εισήχθη σε νοσοκομείο στο Όκλαντ τη 13η Αυγούστου, δύο ημέρες μετά την επιβεβαίωση από την κυβέρνηση της επανεμφάνισης του SARS-CoV-2 στη Νέα Ζηλανδία, χώρα που έζησε 102 ημέρες χωρίς κανένα κρούσμα.

Ο Τζο Ουίλιαμς εξελέγη για πρώτη φορά στο κοινοβούλιο των Νήσων Κουκ το 1968 και έγινε πρωθυπουργός του αρχιπελάγους αυτού του νότιου Ειρηνικού για τέσσερις μήνες το 1999. Ήταν γιατρός, διακεκριμένο στέλεχος των υπηρεσιών υγείας τόσο στη Νέα Ζηλανδία, όσο και στις Νήσους Κουκ.

Τζο Ουίλιαμς