Θεσσαλονίκη: Αγέλη σκύλων δάγκωσε 58 φορές 17χρονη - «Δεν μπορούσε να φωνάξει 'βοήθεια"»

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: Αγέλη σκύλων δάγκωσε 58 φορές 17χρονη - «Δεν μπορούσε να φωνάξει 'βοήθεια

Επίθεση από αγέλη σκύλων, οι οποίοι τη δάγκωσαν 58 φορές, δέχτηκε πριν από λίγες ημέρες μια 17χρονη στη Θεσσαλονίκη. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

Η μητέρα της κοπέλας να περιέγραψε το περιστατικό στον στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ήταν ένα βράδυ γύρω στις 21:30, το παιδί βγήκε έξω. Η κόρη μου, φυσικά, τα λατρεύει τα ζώα, δεν είχε ποτέ πρόβλημα, ούτε να τα προκαλέσει, τίποτα», σημείωσε αρχικά η μητέρα της 17χρονης και συνέχισε: «Μιλούσε στο τηλέφωνο και ξαφνικά γύρισε πίσω και είδε 15 σκύλους να πηγαίνουν κατά πάνω της. Κοίταξε να βρει κάποιον κάδο να ανέβει επάνω ή κάποιο αυτοκίνητο, αλλά δεν υπήρχε. Να τρέξει, φοβήθηκε, οπότε άρχισε να δέχεται τις δαγκωματιές της αγέλης, έχοντας τα χέρια της ψηλά, προσπαθώντας να μην πέσει και τη δαγκώσουν στο κεφάλι και τον λαιμό. Προσπαθούσε να πάει σε έναν κύριο που είχε δει λίγο πιο κάτω, σε ένα αυτοκίνητο, με σκοπό να τη δει και να τη βοηθήσει».

«Δεν έβγαινε φωνή, δεν μπορούσε να φωνάξει 'βοήθεια', είχε σοκαριστεί. Να είναι καλά αυτός ο άνθρωπος, όποιος και εάν είναι, πήγε, τη βοήθησε και πήγε την κόρη μου στο νοσοκομείο» είπε η μητέρα της 17χρονης. Επίσης, 20 νεαροί ξυλοκόπησαν 17χρονο.

Σοκ στην Χαλκιδική: 11χρονος δέχθηκε επίθεση από 4 αδέσποτα σκυλιά! Ποια η κατάστασή του;

Σοκ επικρατεί στην Χαλκιδική με την είδηση πως 11χρονος δέχθηκε επίθεση από 4 αδέσποτα σκυλιά! Ποια η κατάστασή του και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Θύμα επίθεσης από τέσσερα αδέσποτα σκυλιά έπεσε ένα 11χρονο παιδί στην Άθυτο Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κασσάνδρα», όλα συνέβησαν χθες σε κεντρικό σημείο του χωριού, ενώ άμεσα έσπευσαν περιστατικοί για να βοηθήσουν το ανήλικο.

Οι γονείς μετέφεραν το 11χρονο στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας και από εκεί, με ασθενοφόρο μετέβη σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κασσάνδρα», το παιδί σήμερα είναι καλύτερα στην υγεία του, αν και τα σημάδια της επίθεσης είναι εμφανή.

Μάλιστα όπως επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα, οι κάτοικοι της Αθύτου είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι, αφού αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο.

Σοκ ωστόσο είχε προκληθεί και με την είδηση πως σκύλος πρόσφατα κατασπάραξε εγκυμονούσα!

Πηγή: Thestival