Συναγερμός στον Πειραιά με εξαφάνιση 28χρονου

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συναγερμός στον Πειραιά με εξαφάνιση 28χρονου

Εξαφανίστηκε στις 21 Αυγούστου από την περιοχή του Πειραιά, ο 28χρονος Τζόις –Τίμοθι Ράντοτσικ, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του στις 10 Σεπτεμβρίου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των συγγενών του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Τζόις –Τίμοθι Ράντοτσικ έχει ύψος 1.80μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ φέρει τατουάζ στο αριστερό του χέρι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Πειραιάς εξαφάνιση 28χρονου

Πηγή: protothema.gr

Από την άλλη συναγερμός έχει σημάνει και στην Πυροσβεστική με μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην Ελλάδα.

Βρέθηκε ο 13χρονος που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη

Εξαφανίστηκε από την περιοχή της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Α., 13 ετών, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, 5 Σεπτεμβρίου 2020 και έχει σημάνει συναγερμός στις Αρχές.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση για την εξαφάνιση του Νίκου και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου.

Ο 13χρονος έχει ύψος 1.62 μ., είναι κανονικού βάρους, έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ριγέ μαύρο-γκρι μπλούζα και μαύρα αθλητικά. Μαζί του έχει ένα μαύρο ποδήλατο με πράσινα γράμματα.

Νέα ενημέρωση:

Να σημειώσουμε πως η αγωνία των οικείων του έλαβε τέλος το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς ο νεαρός μαθητής βρέθηκε στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη και είναι καλά στην υγεία του.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται άμεσα κοντά στον Νίκο Α. και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης, έτσι ώστε να βρει τον δρόμο του και τους ανθρώπους που θα τον στηρίζουν στη ζωή του.

Θετικά είναι τα νέα καθώς βρέθηκε και η 13χρονη που είχε επίσης εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη .