Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρό βρέφος σε τροχαίο

Συνελήφθη ο υπεύθυνος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρό βρέφος σε τροχαίο

Μία πραγματική τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο χθες το βράδυ και συγκεκριμένα στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου. Ένα βρέφος μόλις δεκαέξι μηνών είναι ο τραγικός απολογισμός του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στο ύψος της διασταύρωσης των Λαστεΐκων.

Ήταν περασμένες εννέα όταν δύο Ι.Χ. οχήματα κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά. Το γκρι αυτοκίνητο μάρκας Fiat στο οποίο επέβαινε πατέρας, μητέρα και ένα βρέφος δεκαέξι μηνών, είχε κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο και το ασημί Citroen στο οποίο επέβαινε ένας νεαρός είχε κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο οχήματα έγιναν άμορφες μάζες σιδηρικών.

Στο σημείο έφθασαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Οι τρεις τραυματίες αρχικά μεταφέρθηκαν Νοσοκομείο του Πύργου και από εκεί στην συνέχεια στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας

Δυνάμεις της αστυνομίας διενεργούν έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, ενώ και ένας τραγουδιστής βρέθηκε στην εντατική μετά από τροχαίο.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην Ελλάδα τα παιδιά γνωστής μακιγιέζ

Μία πάρα πολύ δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από τα social media, ο Κώστας Φέρρης. Αποκάλυψε πως σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τα παιδιά γνωστής μακιγιέζ, εδώ στην Ελλάδα.

Η ανάρτηση του για το τραγικό γεγονός

«ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ.

Η Carole Croella, κόρη της παλιάς μας φίλης και μακιγιέζ του Ελληνικού Κινηματογράφου Φώφης Παπανδρικοπούλου, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα μαζί με τον αδελφό της, στην Ελλάδα. Από τα Ελληνικά μέσα, φυσικά, δεν μάθαμε τίποτα.

Την Carole μάλιστα, την είχαμε υποδεχτεί με μεγάλη τρυφερότητα στην πάλαι ποτέ Εταιρία Ελλήνων Σκηνοθετών, ως εκπρόσωπο των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, και μετά την ξεναγήσαμε στο διάσημο στέκι των κινηματογραφιστών, το γνωστό Χόλλυγουντ της πλατείας Κάνιγγος, Ακαδημίας 96, όπου και βρισκόμαστε σε καθημερινή βάση με την μητέρα της.

Δεν γνωρίζω που βρίσκεται σήμερα η αγαπημένη μας Φώφη Croella», έγραψε. Έφυγε από την ζωή και Ελληνίδα ηθοποιός

Κώστας Φέρης νεκρά παιδιά μακιγιέζ