Μυτιλήνη: Εκλεισαν τα δικαστήρια - Δικηγόρος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Έσκασε τώρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μυτιλήνη: Εκλεισαν τα δικαστήρια - Δικηγόρος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Σε αναστολή των εργασιών του από σήμερα 14 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου τελεί το δικαστήριο της Μυτιλήνης έπειτα από κρούσμα κορωνοϊού.

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του δικαστικού μεγάρου από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού με τη λήψη δειγμάτων, στη μεγάλη πλειονότητα των υπαλλήλων του Πρωτοδικείου, των υπαλλήλων των συστεγαζόμενων στο Δικαστικό Μέγαρο υπηρεσιών και των υπηρετούντων λειτουργών.

Στο σύνολό τους ιχνηλατήθηκαν ως πιθανές επαφές δικηγόρου που διαγνώσθηκε θετικός στη νόσο την περασμένη εβδομάδα.

Κορωνοϊός: Πανικός στην Κρήτη με συγκέντρωση έξω από σχολείο

Πηγή: stonisi.gr

Κορωνοϊός: Συναγερμός με θετικό κρούσμα σε σχολείο της Κρήτης

Έντονη ανησυχία επικρατεί σε σχολείο της Κρήτης όπου μία εκπαιδευτικός προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό. Έχει σημάνει συναγερμός.

Οι γονείς είδαν πως σήμερα το σχολείο λειτούργησε κανονικά ενώ όπως αναφέρουν δεν έχει γίνει κανένα άλλο τεστ στους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς.

«Οι γονείς ανησυχούν και είναι λογικό όπως και οι εκπαιδευτικοί. Αλλά τα πρωτόκολλα είναι συγκεκριμένα. Το σχολείο δεν σταματάει τη λειτουργία του ωστόσο τα μέτρα σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να τηρούνται με ακόμα μεγαλύτερη ευλάβεια», ανέφερε σε δηλώσεις του ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου, Μανώλης Μπελαδάκης ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν έγιναν τεστ λέγοντας: «Στο σχολείο αυτό έγινε απολύμανση. Από εκεί και πέρα δεν προβλέπεται να γίνονται τα τεστ. Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα αλλά δεν γίνεται. Εμείς ακολουθούμε τις οδηγίες των επιστημόνων που έχουμε εμπιστοσύνη καθώς έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία». Έτοιμη η Αττική για τοπικά lockdown.