Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κορωνοϊός: Θετική μάνα που πρωτοστατούσε στο κίνημα κατά της μάσκας!

Βρισκόταν στην κατάληψη εναντίον των μασκών

Κορωνοϊός: Θετική μάνα που πρωτοστατούσε στο κίνημα κατά της μάσκας!
Ενημέρωση 16.09.2020 10:18
Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Θετική στον κορωνοϊό εντοπίστηκε μητέρα στην Πάτρα, η οποία πρωτοστατούσε στο κίνημα των αρνητών της μάσκας στα σχολεία.

Η μητέρα, είχε σπεύσει μάλιστα να στηρίξει την κατάληψη του σχολείου του γιου της, στην οποία ο μαθητής συμμετείχε.

Σημειώνεται, μάλιστα ότι η γυναίκα είναι υπάλληλος νοσοκομείου και τώρα η ίδια, τα παιδιά που συγχρωτίστηκαν με τον γιο της και άτομα του νοσοκομείου που δουλεύει, ανησυχούν για τη διασπορά που μπορεί να προήλθε από εκείνη.Δείτε το ξέσπασμα γονέα σε καθηγητή!

Την ίδια ώρα τρία σχολεία στην Πάτρα και ένα στην Αχαΐα, έμειναν κλειστά λόγω του λουκέτου που έβαλαν σε αυτά οι αποκαλούμενοι μαθητές αρνητές της μάσκας, παρακινούμενοι σε πολλές περιπτώσεις και από τους γονείς τους.

πηγή: Protothema.gr

Κεραμέως: "Υπήρξαν αστοχίες με τις μάσκες" - Η απόφαση για την διανομή νέων μασκών

Σχετικά με το θέμα των μασκών και το πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι μαθητές καθώς οι μάσκες ήταν μεγάλες. μίλησε η υπουργός Νίκη Κεραμέως.

«Υπήρξαν αστοχίες και ετοιμάστηκαν νέες προδιαγραφές για να ξεκινήσει εκ νέου η παραγωγή των μασκών», δήλωσε η Υπουργός Παιδείας, αναφερόμενη στο θέμα της διανομής μασκών μεγάλου μεγέθους στους μαθητές.

Η Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως η ΚΕΔΕ έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να μην μείνουν σχολεία χωρίς μάσκες.

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως σημείωσε δρομολογείται η χορήγηση μασκών μίας χρήσης στους μαθητές που έλαβαν μάσκες μεγάλων διαστάσεων.

«Όλοι οι αρμόδιοι φορείς καταβάλλουν κάθε προσπάθεια», τόνισε.

Η Υπουργός Παιδείας πάντως, τόνισε πως η "μεγάλη εικόνα" είναι ότι η πλειοψηφία της εκπαιδευτικής κοινότητας εφάρμοσε υποδειγματικά τα μέτρα, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την πρώτη ημέρα λειτουργίας των σχολείων. Επανέλαβε δε ότι η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική στα σχολεία.

Όσο αφορά στον ξυλοδαρμό εκπαιδευτικού από γονέα στα Χανιά, τόνισε πως «το υπουργείο θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να προστατέψει την εκπαιδευτική κοινότητα από οποιεσδήποτε έκνομες ενέργειες».

Κεραμέως μάσκες στα σχολεία

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορωνοϊός: Μίνι lockdown στα Τρίκαλα - Τα έκτακτα μέτρα

Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την Αττική

Share