Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Καταναλωτές του Σκλαβενίτη προσοχή - Μεγάλη απατεωνιά

Η εταιρεία προειδοποιεί

Καταναλωτές του Σκλαβενίτη προσοχή - Μεγάλη απατεωνιά
Ενημέρωση 21.09.2020 13:53
Από Youweekly Team

Απατεωνιά έχει στηθεί γύρω από το όνομα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη! Μάλιστα για το συγκεκριμένο συμβάν οι ιθύνοντες είχαν εκδώσει και επίσημη ανακοίνωση.

Για την ακρίβεια, στην συγκεκριμένη ανακοίνωση αναγράφονταν τα εξής:

Αγαπητοί μας Πελάτες

σας ενημερώνουμε ότι άγνωστοι χρησιμοποιούν παράνομα και χωρίς τη συναίνεσή μας την επωνυμία μας, καθώς και σήματα, φωτογραφίες ή/και λοιπά στοιχεία των Εταιρειών του Ομίλου μας, σε δήθεν διαγωνισμούς ή προωθητικές ενέργειες που ανακοινώνονται στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και υπόσχονται, ως κέρδος, Δωροεπιταγές για αγορές στα Καταστήματά μας.

Σας γνωρίζουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε με τις πιο πάνω ενέργειες και επισημαίνουμε ότι η εταιρεία μας δεν προβαίνει σε χορηγία Δωροεπιταγών ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. Για τον λόγο αυτό, έχει υποβληθεί εκ μέρους μας καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές.

Σε περίπτωση που γίνετε αποδέκτες των συγκεκριμένων παραπλανητικών ανακοινώσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (Τηλ.: 11188, email: [email protected]), ενώ εάν έχετε ήδη προβεί σε καταχώρηση του κινητού σας τηλεφώνου ακολουθώντας οδηγίες των ανακοινώσεων, σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε και με τον πάροχο της τηλεφωνικής σας σύνδεσης.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση, είναι στη διάθεσή σας το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών:
Τηλ.: 800 117 7777 (χωρίς χρέωση), 214 100 9999 (αστική χρέωση) και email: [email protected]

Σας ευχαριστούμε.

Δείτε εδώ τι θα συμβεί αύριο στα Lidl!

Αυτό είναι το ψεύτικο instagram account του Σκλαβενίτη που δεν πρέπει να εμπιστεύεστε

Σκλαβενίτης απάτη

Γονάτισε την κοινή γνώμη ο Σκλαβενίτης - Ρίγη συγκίνησης με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν

Το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης ευχαρίστησε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς, για την συγκινητική το κίνηση να παρέχει τρόφιμα και νερό στους υπάλληλους και τους εθελοντές που συμμετείχαν στην κατάσβεση της φωτιάς. Υπάρχουν φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Facebook.

Αναλυτικά τι ανέφερε ο κ. Μπουρνούς:

Η εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ παρούσα σήμερα το μεσημέρι στο Πυροφυλακιο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου φέρνοντας τρόφιμα και νερά για τους υπαλλήλους και τους εθελοντές.

Τους ευχαριστούμε άλλη μια φορά γιατί αποδεδειγμένα είμαι συνεχεια δίπλα μας.

Και μιας και αναφερόμαστε σε σούπερ μάρκετ, δείτε εδώ ένα καινούργιο που ανοίγει κι έχει πιο χαμηλές τιμές κι από αυτές των Lidl.

Σκλαβενίτης μοιράζει νερά σε υπαλλήλους

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επίθεση με εκρηκτικά σε κατάστημα Σκλαβενίτη - Σε ποια περιοχή

Η εταιρεία Σκλαβενίτης καταφεύγει στις Αρχές - Προσοχή καταναλωτές μην πέσετε θύμα απάτης

Share