Κορωνοϊός: Νεκρός 59χρονος στο νοσοκομείο Λάρισας!

Αυξάνονται οι νεκροί στη χώρα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: Νεκρός 59χρονος στο νοσοκομείο Λάρισας!

Κατέληξε από κορωνοϊό 59χρονος τετραπληγικός, ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Πρόκειται για τον τρίτο θάνατο που ανακοινώνεται μέσα σε λίγες ώρες.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα μας φτάνει στους 347.

Νωρίτερα ανακοινώθηκαν ο θάνατος μίας ηλικιωμένης και ενός 25χρονου από το Μπαγκλαντές. Και οι δύο νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Σε καραντίνα και 9 γιατροί στα Τρίκαλα!

Ο 25χρονος έπασχε από λευχαιμία.

Αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού καταγράφηκε τη Δευτέρα στη χώρα μας, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 453 νέα κρούσματα, τα 184 από τα οποία προέρχονται από τον Καρά Τεπέ.

Πηγή: Protothema

Κορωνοϊός: Δυο νέοι θάνατοι στην Ελλάδα - 25χρονος ο ένας νεκρός

Ακόμη δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό στην Ελλάδα, ανεβάζοντας έτσι τον τραγικό απολογισμό των νεκρών στη χώρα μας στους 346.

Πρόκειται για μία ηλικιωμένη και έναν 25χρονο από το Μπαγκλαντές. Και οι δύο νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ο 25χρονος έπασχε από λευχαιμία.

Κορωνοϊός: Κρούσμα στο δημαρχείο της Αθήνας

Στο πλαίσιο των προληπτικών εξετάσεων για τον κορωνοϊό που γίνονται σε όλους τους εργαζομένους του δήμου της Αθήνας, βρέθηκε θετικός ένας υπάλληλος στο δημαρχείο, την περασμένη Παρασκευή.

Αμέσως, σύμφωνα με πληροφορίες , ενεργοποιήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Απολυμάνθηκε το κτίριο, έκλεισε το τμήμα που εργαζόταν, ενώ, ο ίδιος, που ήταν ασυμπτωματικός, αλλά και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο τμήμα έχουν τεθεί σε καραντίνα.