Συνεχίζουν οι βροχοπτώσεις - Τι θα γίνει το ΣΚ με τον καιρό; Ο Σάκης Αρναούτογλου αποκαλύπτει

Ο καιρός για όλη την εβδομάδα 22-27/9

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συνεχίζουν οι βροχοπτώσεις - Τι θα γίνει το ΣΚ με τον καιρό; Ο Σάκης Αρναούτογλου αποκαλύπτει

Μπορεί ο Ιανός να πέρασε αλλά οι βροχοπτώσεις θα συνεχίσουν να χτυπάνε διάφορες περιοχές της Ελλάδας μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις του κορυφαίου Σάκη Αρναούτογλου! Τι καιρό θα κάνει το ΣΚ και μετά;

Ο διάσημος μετεωρολόγος μέσα από το κεντρικό δελτίο καιρού της ΕΡΤ αποκάλυψε τα πάντα και μπορείτε να τα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο.

Ρίξτε και μια ματιά, ύστερα, στα μερομήνια! Μαρτυράνε πότε θα... έρθει ο βαρύς χειμώνας!

Καμπανάκι κινδύνου από τον Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό - «Προσοχή στην Αττική...»

Ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου μέσα από την πρόγνωση που έκανε στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ θέλησε να κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου για την κακοκαιρία «Ιανός», ξεκαθαρίζοντας πως μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξει και η Αττική.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, το φθινόπωρο διάλεξε επιτέλους να έρθει στην χώρα μας, με βροχές και το Σάββατο (19/9), που θα σημειώσει επίσης επιρροή στην Αττική. Σε πολλά σημεία της χώρας, βεβαίως, οι άνεμοι θα είναι δυνατοί, με τον κυκλώνα να βρίσκεται πάνω από τον Πατραϊκό Κόλπο, ενώ ομαλοποίηση θα υπάρξει από την Κυριακή (20/9).

Την ίδια στιγμή, ο Ιανός έχει χτυπήσει για τα καλά τη Φθιώτιδα και έχει σημάνει συναγερμός για εγκλωβισμένους ανθρώπους. Δείτε εδώ.

Αυτή είναι η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον Ιανό