Συναγερμός σε κατάστημα των Lidl - Καταναλωτές σας αφορά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συναγερμός σε κατάστημα των Lidl - Καταναλωτές σας αφορά

Συναγερμός έχει σημάνει από εχθές σε ένα από τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ των Lidl. Αν είστε κι εσείς καταναλωτές του, τότε το συγκεκριμένο θέμα σίγουρα σας αφορά και οφείλετε να δώσετε μεγάλη προσοχή!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με κατάστημα Lidl, το οποίο έβαλε «λουκέτο», καθώς ένα κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο αναγκάζει τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, για την οποία έρχονται μεγάλες αλλαγές, να αναβάλει τη λειτουργία του.

Πρόκειται για ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας Lidl στο Ηράκλειο. Πρόκειται για κατάστημα της συγκεκριμένης εταιρείας στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

Lidl κρούσμα κορωνοϊού

Tο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλό της, αναγκάζει την εταιρεία να κλείσει άμεσα το κατάστημα και να θέσει όλους τους υπαλλήλους σε καραντίνα και έλεγχο για τον ιό.

Ήδη έχει ξεκινήσει η η διαδικασία απολύμανσης του χώρου ενώ την υπόθεση χειρίζεται ο ΕΟΔΥ, ό οποίος έχει ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των επαφών του εργαζόμενου.

Πηγή: athensmagazine.gr

Lidl - έκτακτο: Ξεκινάει από σήμερα! Τι πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε δωροεπιταγές και εκπτώσεις

Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε από εχθές τα καταστήματα Lidl σήμερα λανσάρουν κάτι εντελώς νέο και διαφορετικό που δίνει την δυνατότητα στους πελάτες τους να κερδίσουν δωροεπιταγές, εκπτώσεις αλλά και διάφορα δώρα!

Συγκεκριμένα, 20 χρόνια μετά από την είσοδο της στην ελληνική αγορά σούπερ μάρκετ, η Lidl Hellas, ρίχνεται και αυτή στην μάχη των προγραμμάτων πιστότητας λανσάροντας από σήμερα το πρόγραμμα Lidl Plus.

Πρόκειται για την πλέον πρόσφατη είσοδο στην συγκεκριμένη κατηγορία καθώς νωρίτερα μέσα στην χρονιά είχε προχωρήσει και στην δική της έκδοση κάρτας πιστότητας η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας. Πολύ πετυχημένη πορεία διαθέτουν οι ΑΒ Βασιλόπουλος με την AB Plus και η Μασούτης με την Mas Card ενώ στο "χορό" από τους μεγάλους παίκτες δεν έχουν εισέλθει η Σκλαβενίτης και η My Market.

Πώς θα κερδίσεις δωροεπιταγές και εκπτώσεις από τα Lidl

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα προγράμματα πιστότητας που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά το Lidl Plus θα είναι αποκλειστικά ψηφιακό και θα το "κατεβάζει" μέσω της ομώνυμης εφαρμογής στο smartphone του ο κάθε ενδιαφερόμενος. Σε πρώτη φάση προσφέρει... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr