Τραγωδία στην Ουκρανία: Συνετρίβη αεροσκάφος - 18 νεκροί

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τραγωδία στην Ουκρανία: Συνετρίβη αεροσκάφος - 18 νεκροί

Ένα στρατιωτικό αεροπλάνο Antonov AN-26 συνετρίβη την Παρασκευή κοντά στην πόλη Τσουγκέεφ της περιφέρειας Χάρκοβο της Ουκρανίας, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Οι πληροφορίες θέλουν να υπάρχουν 18 νεκροί.

Σύμφωνα με τις αναφορές, το αεροπλάνο συνετρίβη΄δίπλα σε δρόμο, στη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης. Η Αστυνομία της Ουκρανίας ελέγχει πληροφορίες σχετικά με το αεροπορικό δυστύχημα στην ευρύτερη περιοχή του Χάρκοβο, ενώ μια ερευνητική και μια επιχειρησιακή ομάδα έχουν μεταβεί στο σημείο της συντριβής.

Επίσημη ενημέρωση από την Κρατική Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης της Ουκρανίας αναφέρει πως 18 από τους επιβαίνοντες έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλα δυο άτομα έχουν τραυματιστεί σοβαρά, με εγκαύματα στο 90% του σώματός τους.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Πολεμικής Αεροπορίας της Ουκρανίας, το αεροσκάφος συνετρίβη κατά την προσγείωση, ενώ η ίδια πηγή έκανε λόγο για νεκρούς και τραυματίες.

Την ίδια στιγμή, ο επικεφαλής της περιοχής του Χάρκοβο, υποστήριξε ότι υπάρχουν επιζώντες στο αεροπορικό δυστύχημα.Από την πλευρά του, το υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας ανέφερε πως στο αεροσκάφος βρίσκονταν 23 άτομα, 18 δόκιμοι στρατιώτες και πέντε αξιωματικοί.

Να σημειώσουμε πως νεκρός στο αυτοκίνητο του βρέθηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στην Κωνσταντινούπολη.

Πηγή: protothema.gr

Σοκ! Συνετρίβη αεροσκάφος με 99 επιβάτες

Σοκαριστική η είδηση που έρχεται από το Πακιστάν όπου είχαμε την συντριβή ενός αεροπλάνου. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες σε αυτό επέβαιναν 99 επιβάτες.

Aεροσκάφος των Πακιστανικών Διεθνών Αερογραμμών (Pakistan International Airlines) με 99 επιβάτες συνετρίβη κοντά στο Καράτσι στο Πακιστάν.

Το αεροσκάφος εκτελούσε διαδρομή από τη Λαχόρι στο Καράτσι και συνετρίβη κοντά στο Καράτσι, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ΜΜΕ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος συνετρίβη σε σπίτια κοντά στο αεροδρόμιο, σύμφωνα και με το protothema.gr.

Να σημειωθεί ότι πριν μερικές ημέρες είχαμε συντριβή αεροπλάνου και στο Ιράν με τις εικόνες να σοκάρουν. Δείτε εδώ πως συνέβη η τραγωδία.

Πακιστάν καπνός από συντριβή αεροπλάνου