Κυριάκος Μητσοτάκης: Συγκινεί με την δημοσίευση για την επέτειο δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη

Η φωτογραφία από τα παιδικά χρόνια

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κυριάκος Μητσοτάκης: Συγκινεί με την δημοσίευση για την επέτειο δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη

Η επέτειος δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη από την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» είναι πάντοτε μια σημαντική ημερομηνία στη σύγχρονη ιστορία της χώρας, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Ντόρα Μπακογιάννη να συγκινούν με τα μηνύματά τους, με την τελευταία να έχει συγκλονίσει ξανά πολύ πρόσφατα.

Ο πρωθυπουργός δημοσίευσε φωτογραφία του με τον Μπακογιάννη στο Facebook. Η ανάρτηση, 31 χρόνια μετά την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τη 17Ν, συνοδεύεται από τη φράση: «Τριάντα ένα χρόνια μετά. Η ίδια αγάπη ζωντανή στη μνήμη μου». Δείτε ακόμα την δήλωση του Πρωθυπουργού για το ενδεχόμενο lockdown!

Τριάντα ένα χρόνια μετά. Η ίδια αγάπη ζωντανή στη μνήμη μου.

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Saturday, September 26, 2020

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ορκίστηκε στην Αλεξανδρούπολη ο γιος του - Η συγκινητική ανάρτηση

Ορκίστηκε φαντάρος στην Αλεξανδρούπολη ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος. Η ανάρτηση του Πρωθυπουργού στο Instagram ήταν συγκινητική.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπηρετεί στο Πυροβολικό Σώμα στην Αλεξανδρούπολη. Ωστόσο, Εξαιτίας των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, δεν παρέστη στην ορκωμοσία του γιου του.

Ωστόσο ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης να ορκίζεται με το μήνυμα: «Πολύ υπερήφανος πατέρας! Λυπάμαι που, λόγω Covid, δεν μπόρεσα να έρθω στην Αλεξανδρούπολη να σε καμαρώσω!». Δειτε ωστόσο μια πολύ τρυφερή ανάρτηση που είχε κάνε για τα γενέθλια του.

«Ράγισε» καρδιές η Ντόρα Μπακογιάννη με την ανάρτησή της για τη δολοφονία του συζύγου της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για τη δολοφονία του συζύγου της, Παύλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από 31 χρόνια και «ράγισε» τις καρδιές των διαδικτυακών της φίλων.

H γνωστή πολιτικός δε θα μπορούσε να μην τιμήσει με τον δικό της τρόπο τον Παύλο Μπακογιάννη, ο οποίος σκοτώθηκε μετά από χτύπημα της 17 Νοέμβρη.

Έτσι, η Ντόρα Μπακογιάννη ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ο Παύλος Μπακογιάννης βρίσκεται αγκαλιά με τα δύο παιδιά του.

«31 χρόνια πριν κάποιοι πίστευαν ότι δεν είχες δικαίωμα να τους δεις να μεγαλώνουν!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.