Eβρος: Τροχαίο δυστύχημα με δυο νεκρούς σε σύγκρουση μηχανής με φορτηγό

Όλες οι πληροφορίες

Eβρος: Τροχαίο δυστύχημα με δυο νεκρούς σε σύγκρουση μηχανής με φορτηγό

Tροχαίο με δυο νεκρούς σημειώθηκε το μεσημέρι στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου, σε σύγκρουση μηχανής μεγάλου κυβισμού με φορτηγό, στον κόμβο Πέπλου.

Όπως μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα evros-news, πρόκειται για έναν άντρα και μία γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών, Έλληνες και οι δύο, που κινούνταν με την μοτοσυκλέτα τους με πολύ μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκαν με φορτηγό, το οποίο έβγαινε από τον Πέπλο για να κατευθυνθεί προς την Αλεξανδρούπολη.

Ο θάνατος και των δύο στην μοτοσυκλέτα ήταν ακαριαίος, σύμφωνα με όσα διαπιστώθηκε από το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που τους παρέλαβε. Τροχαίο και στην Λυκόβρυση!

Μεγάλο τροχαίο με τρεις τραυματίες στην Πατρών - Πύργου

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην Εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά δύο ΙΧ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν με ελαφρά κατάγματα στα κάτω άκρα και πιθανότατα στο θώρακα ο οδηγός και ο συνοδηγός του ΙΧ με κατεύθυνση την Πάτρα και με κατάγματα στα κάτω άκρα ο οδηγός του δεύτερου ΙΧ με κατεύθυνση τον Πύργο.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Λεχαινών για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών οι οποίοι με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν αρχικά στο ΚΥ Βάρδας και στη συνέχεια το νοσοκομείο Πύργου

Τροχαίο