Κορωνοϊός: Κατέληξε 69χρονος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: Κατέληξε 69χρονος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού

Άλλος ένας άνθρωπος προστέθηκε στη λίστα των νεκρών του κορωνοϊού στη χώρα μας. Τελευταίο θύμα ένας άνδρας 69 ετών, που κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, όπου νοσηλευόταν.

Νωρίτερα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 379 νεκρούς, ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστός ο θάνατος 91χρονης στο Θριάσιο. Με τον τελευταίο θάνατο, ο συνολικός αριθμός των νεκρών αυξήθηκε στους 381. Στο "κόκκινο" η Αττική!

Κορωνοϊός: Διασωληνωμένος στο Ασκληπιείο νοσηλεύεται 25χρονος

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του – Διασωληνώθηκε πέντε μέρες από τότε που εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο 25χρονος από την Τήνο που αεροδιακομίσθηκε στην Αθήνα, μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό.

Ο 25χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Ασκληπιείο Βούλας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αναπνευστική του λειτουργία είναι ελαφρώς βελτιούμενη.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο ασθενής δεν πάσχει από υποκείμενα νοσήματα, ενώ χρειάστηκε να διασωληνωθεί μέσα σε πέντε ημέρες από τη στιγμή που εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα.

Κορωνοιός

Κορωνοϊός: Στους 380 οι νεκροί στην Ελλάδα -Κατέληξε 91χρονη στο «Θράσιο»

Μία ακόμη γυναίκα έχασε τη ζωή της εξαιτίας των επιπλοκών του κορωνοϊού, στη χώρα μας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μία 91χρονη, η οποία έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν στο «Θριάσιο».

Η είδηση θανάτου της ηλικιωμένης έγινε γνωστή μετά από την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Ο Οργανισμός ανακοίνωσε 218 νέα κρούσματα, ενώ ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 17444.