Νεκρός αστυνομικός βρέθηκε στα Τρίκαλα!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νεκρός αστυνομικός βρέθηκε στα Τρίκαλα!

Νεκρός από καραμπίνα βρέθηκε σήμερα το πρωί στα Τρίκαλα συνταξιούχος αστυνομικός μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων.

Αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας, όπου εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, αν και τα στοιχεία δείχνουν αυτοπυροβολισμό.

Ο αστυνομικός, φέρεται να έφυγε από το σπίτι του γύρω στις 7 το πρωί, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως εντοπίστηκε από τον αδερφό του. Θρίλερ και στον Ασπρόπυργο!

Τραγωδία: Νεκρό βρέφος 17 ημερών στην Αρτέμιδα!

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην Αρτέμιδα και σύμφωνα με πληροφορίες του artemidanews.gr, που μεταφέρει ο διασώστης, Παναγιώτης Λάμπρου, όταν έφθασε στο σημείο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η αστυνομία, το βρέφος ήταν νεκρό.

Η μητέρα του φέρεται να δήλωσε ότι αργά το προηγούμενο βράδυ το θήλασε και το πρωί που πήγε να το ξυπνήσει το βρήκε σε αυτή την κατάσταση.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα ασφαλείας του Α.Τ Σπάτων

Eβρος: Τροχαίο δυστύχημα με δυο νεκρούς σε σύγκρουση μηχανής με φορτηγό

Tροχαίο με δυο νεκρούς σημειώθηκε το μεσημέρι στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου, σε σύγκρουση μηχανής μεγάλου κυβισμού με φορτηγό, στον κόμβο Πέπλου.

Όπως μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα evros-news, πρόκειται για έναν άντρα και μία γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών, Έλληνες και οι δύο, που κινούνταν με την μοτοσυκλέτα τους με πολύ μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκαν με φορτηγό, το οποίο έβγαινε από τον Πέπλο για να κατευθυνθεί προς την Αλεξανδρούπολη.

Ο θάνατος και των δύο στην μοτοσυκλέτα ήταν ακαριαίος, σύμφωνα με όσα διαπιστώθηκε από το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που τους παρέλαβε.

Τροχαίο με νεκρους

Τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Λυκόβρυσης

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν όσοι κινούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας. Ειδικότερα, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο 14ο χιλιόμετρο, στο ύψος της Λυκόβρυσης.

Ως αποτέλεσμα διεκόπη η κυκλοφορία για μερικά λεπτά και να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν μόνο υλικές ζημιές και δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός