Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έκτακτο Lidl: Εργαζόμενος θετικός στον κορωνοϊό - Σε αυτή την περιοχή κλείνει το κατάστημα

Προσοχή αν έχετε πάει για ψώνια εκεί πρέπει να το γνωρίζετε

Έκτακτο Lidl: Εργαζόμενος θετικός στον κορωνοϊό - Σε αυτή την περιοχή κλείνει το κατάστημα
Ενημέρωση 30.09.2020 06:55
Από Youweekly Team

Εσπευσμένα κλείνει για απολύμανση κατάστημα της γνωστής αλυσίδας super market Lidl σε συγκεκριμένη περιοχή αφού εργαζόμενος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Για τη Lidl Ελλάς η υγεία και η ασφάλεια των εργαζόμενων και των καταναλωτών συνιστά απόλυτη προτεραιότητα.

Θα διενεργηθεί άμεσα απολύμανση σε όλους τους χώρους του καταστήματος από εξειδικευμένη εταιρία, ώστε να δοθεί το πιστοποιητικό απολύμανσης, ενώ θα πεταχτούν όλα τα φρέσκα προϊόντα καθώς και τα προϊόντα αρτοποιείου έψησης (bake off) και θα αντικατασταθούν με νέα μετά την απολύμανση.

Όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θα υποβληθούν σε μοριακό τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού Covid-19 και θα ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ τόσο σε περίπτωση θετικού όσο και αρνητικού αποτελέσματος, ενώ το κατάστημα θα επαναλειτουργήσει την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου το πρωί, με νέο προσωπικό. Με την ευκαιρία δείτε και τα τρελά κέρδη που βγάζει η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Lidl!

Σε ποια περιοχή κλείνουν τα Lidl λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Στο πλαίσιο της απόλυτης διαφάνειας, η εταιρία ενημερώνει ότι λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού Covid-19 ενός από τους εργαζομένους στο κατάστημα της περιοχής... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κραυγαλέα είδηση για τα Lidl - Προσοχή επιβάλλεται να το γνωρίζετε όλοι

«Σκάει» σούπερ εβδομάδα στα Lidl - Μοναδικές τιμές

Share