Θρίλερ στο ΣΕΦ - Βρέθηκε πτώμα άνδρα

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρίλερ στο ΣΕΦ - Βρέθηκε πτώμα άνδρα

Το πτώμα ενός 63χρονου άστεγου Σουηδού υπηκόου εντόπισαν οι αστυνομικοί το μεσημέρι στη περιοχή του ΣΕΦ και επικρατεί θρίλερ.

Τη σορό του άνδρα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, που θα δείξουν τα αίτια του θανάτου του.

Νεκρός ωστόσο στο αυτοκίνητο του βρέθηκε και ένας αστυνομικός στα Τρίκαλα. Όλες οι πληροφορίες.

Συναγερμός στο Λιμενικό: Εντοπίστηκε πτώμα στον Κορινθιακό Κόλπο

Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό Σώμα το πρωί της Πέμπτης, καθώς εντοπίστηκε πτώμα στον Κορινθιακό Κόλπο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Hlektra.gr, το πτώμα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο σήψης.

Στο σημείο σπεύδει το Λιμενικό.

Θρίλερ στην Κύπρο με πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη

Θρίλερ επικράτησε στην Κύπρο, καθώς βρέθηκε πτώμα 64χρονου άνδρα σε προχωρημένη σήψη, με την Αστυνομία να συλλαμβάνει τον 25χρονο γιο του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας σήμερα (24/8) το πρωί, του εντοπισμού του πτώματος είχε προηγηθεί δήλωση εξαφάνισης από φιλικό πρόσωπο 64χρονου ότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δέκα ημέρες, ενώ πρόσφατα στην Ελλάδα βρέθηκε πτώμα πίσω από γήπεδο.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, στο σημείο εντοπισμού μετέβησαν οι ιατροδικαστές Σ. Σοφοκλέους, Ν. Χαραλάμπους και Ο. Ορθοδόξου οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία, κατά την οποία ηγέρθησαν υπόνοιες εγκληματικής ενέργειας. Κρίθηκε αναγκαία η άμεση διενέργεια νεκροτομής, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι στη σορό υπήρχαν πέντε τραύματα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών της αστυνομίας και ανακρίσεων, ο 25χρονος γιος του θύματος φέρεται να παραδέχθηκε ότι ο ίδιος σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι στις 9/8/2020, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζαν στις σχέσεις τους. Ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις έρευνες. Συγκλονίζει η γυναίκα που εντόπισε ένα άλλο πτώμα στην περιοχή Βοτσαλάκια

Πηγή: Athensmagazine.gr

Φωτιά στην Κορινθία: Συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστικών

Συναγερμός στην Κορινθία

Πολύ δύσκολη στην αντιμετώπισή της έχει αποδειχθεί η φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας, με τους πυροσβέστες να γίνονται όλο και περισσότεροι, ώστε να παλέψουν με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις, ενώ οι εστίες είναι πολλές, καθιστώντας το έργο τους πολύπλοκο ως προς την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλης Βαθρακογιάννης εξήγησε πως... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr