Γέννησε κορυφαία τραγουδίστρια

Ο λόγος για την...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γέννησε κορυφαία τραγουδίστρια

Γέννησε το βράδυ της Τετάρτης κορυφαία τραγουδίστρια. Έφερε στον κόσμο το πρώτo της παιδί και το νέο έγινε γνωστό πριν από μερικές ώρες.

Όπως αναφέρει το TMZ, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ούτε το φύλο του μωρού αλλά και ούτε και το όνομα που θα πάρει το παιδί της... Νίκι Μινάζ.

Να σημειώσουμε πως η Αμερικανίδα καλλιτέχνης είχε αποσυρθεί προσωρινά από την ενεργό δράση καθώς όπως είχε πει ήθελε να αφοσιωθεί στη δημιουργία οικογένειας με τον αγαπημένο της, Κένεθ Πίτι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβρη του 2019 και το μωράκι τους επισφράγισε τον έρωτά τους.

Να σημειώσουμε από την άλλη, πως το πρώτο της παιδάκι περιμένει κορυφαίο μοντέλο και η χαρά του δεν κρύβεται. Μάλιστα, κρατούσε κρυφό το γεγονός, ωστόσο το αποκάλυψε με τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Νίκι Μινάζ γέννησε

Πατέρας για 6η φορά έγινε κορυφαίος ηθοποιός

Ο Τζουντ Λο έγινε πατέρας για 6η φορά. Η σύζυγος του κορυφαίου ηθοποιού, Φιλίππα Κόαν, έγινε μητέρα και από εκείνη την ημέρα το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Την ανακοίνωση του χαρμόσυνου νέου έκανε ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του Τζίμι Φάλον. Όταν ο Τζουντ Λο ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή τι έκανε κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού, εκείνος απάντησε:

Τζουν Λο 6ο παιδί

«Ασχολούμουν με την κηπουρική. Ω, εκτός από αυτό, απέκτησα και ένα μωρό. Οπότε ορίστε». «Είναι πραγματικά υπέροχο», δήλωσε στη συνέχεια, ενώ πρόσθεσε: «Αισθανόμαστε πολύ ευλογημένοι που ήμασταν σε μια εποχή όπου μπορούσαμε, ως οικογένεια, να φωλιάσουμε και να απολαύσουμε τη συντροφιά του άλλου κάθε ημέρα».

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom έλαβε χώρα στην ελληνική showbiz μιας και ένας πασίγνωστος και ομολογουμένως αγαπημένος τραγουδιστής, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς.